Stooormsteg mot jul!

Ja nu jävlar är det snart jul, och innan man vet ordet av det så är julafton redan förbi!
Jag har inhandlat "mina" julklappar, vi har några kvar för S del.
Så nu har jag gjort en julklapps-hylla i sy rummet där dom ligger skyddade från katterna i väntan på att bli inslagna.

Ja här i Östersund så åskade det förut i morse, snöfall och åska på en och samma gång så ni kan ju gissa hur många som skrev om det på facebook.. En hel del av östersundarna haha.

Nej nej nu ska jag göra mej i ordning för att gå till bussen!

Igen??!?

Jag har blivit sjuk igen.Trodde jag skulle klara mej, det verkar ha börjat om för dom flesta men det gick inte att hålla sej undan denna gång. Varit lite småsnorig under hela helgen men..
Jobbade i måndags kväll och kände mej allmänt slö och orkeslös. Skulle ha jobbat 12-21:30 idag men klockan 04:16 vaknade jag av att jag hade hela jävla munnen med slemm som jag inte lyckades svälja ner. Varför? Jodu, halsmandlarna var några storlekar större än vad dom brukar vara.. Gjorde så förbannat ont. Snoret rann och skallen baknade. Försökte somna om men det gick tammejfan inte. Vid 05:30 vart jag less och ringde på jobbet och sjukskrev mej, tog två alvedon och lyckades tillslut somna om.
Så dagen har inte varit kul, snor, slemm, hosta, huvudvärk från helvetet ungefär.
Så jag blir hemma imorgon med så nu ska jag kurera mej ordentligt så jag blir frisk inför jobb helgen!


Uppdatering?

Ja nu var det väldigt längesedan jag uppdaterade något här.
Livet lunkar på som vanligt, stor trivs i huset, trivs på jobbet.
Jag har fått nån ny energi så jag tycker det är kul att gå på jobbet. I sommras tyckte jag det var jätte jobbigt att behöva fara på jobbet, men nu tycker jag att det är kul. Det har nog mycket att göra med att det är mindre negativitet nu än förut, tror jag. Och det gör skillnad, jobbigt med bara negativa miner dag ut och dag in. Jag själv var väldigt negativ förut men nu har jag ändrat mej. Tror det beror på att man har fått posotiv feedback om att man verkligen gör ett bra jobb från arbetskamrater, brukare och anhöriga.
Så i helgen har jag planerat att jag ska testa baka några kakor på jobbet som jag satt och läste ur en tant-tidining på jobbet. Väldigt lättsamma verkar dom, så slipper man inhandla kakor från beställningslistan. Dom innehåller ändå bara en massa tillsattster och skit som man inte har en aning om varför dom ens finns i dom där kakorna!?

Igår hade jag min ända lediga dag denna vecka. Och herreee min je vad jag sov ut. Så himla skönt. Har ju bara jobbat mornar denna vecka so far, men nu ikväll börjar jag klockan 16, så det blir bussen som går vid 12:42 som man får ta då. Tänkte jag ska gå på expert på lillänge och hämta ut min EFTERLÄNGTADE kamera. Så jag kan ta lite bilder så får alla se hur det ser ut här hemma.

Är stolt över katterna, Moj har lärt sej att både pinka och bajsa ute. Och han fångar möss som bara den. Han är en riktig slaktare!
Elof har börjat vara ute mer och mer. Sätter sej vid dörren frivilligt och vill gå ut. Även så har han tagit en mus! Då vart jag stolt. trodde det skulle dröja jätte länge innan det skulle bli av men när man minst anar det så händer det.

Boss njuter som bara den, han kopplar av på ett helt nytt sätt, inte så stressad av alla ljud som var i lägenheten. Då när man bodde där så upplevde man inte han så stressad ändå men nu när man har flyttat så ser man vilken skillnad det är på han. Och han har lyckats hålla sej från skadorna och verkar inte ha ont någonstanns efter olyckan som hände så det känns ju väldigt skönt. Var ute härom kvällen och tok busade med han, både jag och S.
 Och jävlar vad han rejjsade haha! Skönt när man har en stor gård som han kan springa omkiring på och bara leva livet!

Nej nu ska jag äta en bärry och dra på mej ansiktet så man är klart för att skutta iväg till bussen sen.

Jo just, jag har börjat fynda julklappar med! :)

1:a november

Ja från och med idag kliver jag upp på 100%, känns vell ganska okej men jag hade gärna varit ledig idag med men ack nej ack nej. Börjar klockan 16 idag. Så min buss går 12:42. Så då får man minsann driva tid på stan istället nån timme, ska iaf gå ner på clarres och se om dom fått in mina fönsterlampor som jag väntar på.
Sen må man vell äta nått för den delen med.

Moj han jagar som aldrig förr, han radar upp dom där jäkla råttorna/mössen på bron så de skriker om de.
Igår var han förbannat snabb in och självklart så hade han med sej en liten död mus in som han tyckte att han skulle visa upp för alla och Boss vart ju jätte lycklig över att Moj kommer in med go-saker. Men dom for ut fort båda två sen åkte herr mus i en kompostpåse.

Och på fredag är det afterwork som gäller med några av arbetskamraterna. De ska bli kul, även om vi bara blir typ 4-5 st. Men kul ändå :)

RSS 2.0