Jajemen!

Nu har jag gjort helg efter en OTROLIGT tråkig kväll på praktiken.
Hade ont i huvudet och snorig. Så de va minsann ingen hit. Så timmarna gick lååångsamt!

Imorgon ska jag bege mej mot Bispan! Med BUSS! Jag har inte åkt buss på så många herrans år så de ska nästan bli lite spännande haha! =)
Har laddat MP3 spelarn med en massa musik om jag skulle bli uttråkad! :)

Nej nu ska ja packa lite inför min bispgårds tripp! =)

Frusen och trött

Idag är jag trött och frusen, skulle gärna ligga kvar under täcket hela dagen men det är praktik som gäller ikväll.
Börjar klockan 14 idag, känns ganska onödigt att börja 14 för det verkar inte finnas något att göra där mellan 14-16. Men men de visar vell sej idag antar jag.. :)

Det vart hela 132 bullar igår, och go vart dom :) Så nu har man fikabröd för ett tag framöver till kaffet så de e ju bra! =)

Nä nu ska jag kika lite på tv tills det är dax att ta bussen!

Klappa takten!

Idag så har jag bakat bullar, det blev heeela 132 st!
Så jag har nynnat på Bullfest hela dagen haha! :)




Klappa takten alla bagarbarn, BULLFEST BULLFEST HELA DAAAAA´N ! =)

Håhåjaja

Ja nu är första praktikveckan över för denna del.
Ska även gå 07-09:30 imorgon bitti bara för att se hur morgon arbetet ser ut så de blir ju inte så långt pass sen är jag ledig tills på onsdag.  Och det går bra på praktiken. Men jag vill att dom här 4 veckorna ska gå fooort för jag vill tillbaka till skolan och göra klart det sista så de blir klart!


Ledig och snorig

I måndags startade min praktik. Kul och trevligt men otroligt långsamt!
Inget jobb som jag skulle palla, jag vill ha fart och fläkt, många bollar i luften på samma gång.

Idag och imorgon är jag ledig, sen på fredag går jag på igen och gör helgen så får man de överstökat på engång.

Pappa var och hälsade på igår och fyllde på kylen lite granna, de klagar inte jag på! :) Har världens bästa pappa! :)

Har varit snorig hela långa dagem, inte kul men men sånt är livet. :P


Hell Yeah!

De vart alliansen som styr, och de tycker jag är braaaaa! :D
Jag firar med fuldans till detta! Inte för att det är fult att dom vunnit, mest för att det är sån vacker sång!

Valet avslutas idag

Och alla lovar guld och gröna skogar ungefär.
Men jag har bestämt mej, har gjort det sedan länge.
För mej är alliansen ett självklart val..
Kan dra lite om varför just jag anser att inte röd/gröna ska vinna valet:

- Bensinpriset kommer bli påtok för högt! Dom menar på att det ska bli mer kollektivtrafik, men dom som bor ute på glesbygden då? Ska de gå stadsbussar där med? Folk kommer inte ha råd att ta sej på jobbet! Jag är i grunden glesbyggdsbo. Och de kommer inte funka, där behöver man bilen till allt allt allt. Och vem har råd att slänga fram 4-5 hundra tusen för en elbil? Kommer dom sätta upp sådana stolpar överallt tro? Kommer dom finnas i skogen? Eller där det kanske bara finns 4-5 gårdar.. Kommer det finnas el-lastbilar, el-traktorer?? 

- Kilometerskatten kommer göra att en massa bolag kommer gå åt helvete. Nu när greencargo har slutat köra till östersund så kommer det inte funka alls. Tänk på alla små bolag med kanske 7-10 anställda som har ett chaffuörs yrke, dom komma måsta lägga ner. Hur höjer de jobbmarknaden och minskar arbetslösheten??

- Att dom röd/gröna anser att alla ska ha lika lön. Vad ger det? Jag vill ha något att jobba för, att man jobbar hårt för att kunna få löneförhöjning, att känna sej att man gör någon nytta. Jag tror för min del att det kommer bli otroligt tråkigt att inte ha ett mål att nå. Som t.ex. En läkare pluggar i en jäkla massa år för att just bli läkare och få en bra inkomsst, så kanske dom tjänar lika mycket som en undersköterska på ett äldreboeende. Hur kul skulle det vara?? Ingenting att jobba för att man ska nå högre höjder.

- Vänstern anser att mamman och pappan ska ha lika mycket barnledighet efter barnet är fött. Visst det är vell bra, men så som han lägger fram det. Mamman ska kunna gå och jobba efter några dagar och då ska man införskaffa sej en bröstpump så pappan kan "amma" och vara hemma lika mycket tid. Alltså jag tror inte en nybilven mamma kan tänka tanken att lämna sitt barn för att fara och jobba efter några dagar och pumpa ur brösten. Tror mamma/barn får mer kontakt med varandra än pappa/barn har. Men iofs jag har inga barn men jag tycker det låter idiotiskt.

Det finns hur mycket som helst att lista upp som jag anser är negativit. Men åter igen, alla lovar guld och gröna skogar. Men se på Miljöpariets ledare Maria W, sitter och flyger till finland flera gånger i veckan. Hur miljövänligt är de? Hon kan vell ro istället, de är miljövänligt.  Mona S anser att vi i Sverige har töntiga traditioner och önskar att vi vore mer som invandrarna som kommer hit med mer kultur och historia. Visst, hedersmord och kvinnoförtryck då eller? Hon kan flytta och driva sin politik någonannanstanns anser jag. Och Lars O, ja vad behöver man säga om vänstern? Kommunister. Är de bra? Nej, se på Stalin och Lenin. folkmord så inåthelvete. Men ändå så är dom gudar jämnfört med ja säg Hitler.. Dom gjorde exakt samma sak som Hitler, tog ihjäl en hel jävla drös med männsikor.. Nä dom kan sitta i sin jävla ring och sjunga "we shall overcome" och hoppas på att folk sympatiserar med dom...

Nej tack, jag röstar på alliansen..!
Hoppas att dom vinner, annars kommer norrland gå under...

Jaduuu

Nu är det periodpaus, för skolans del. Det är 4 veckors praktik som gäller nu. Sen är de slutspurten på skolan som gäller.. :)
Och nu ska jag sooova. Har lyckats pajja ryggen idag, som vanligt när jag städar så lyckas jag paja den på nå jäkla vis.. Fast ja tror mer att det är en muskel som har pajjat än själva ryggen.. Aja, man överlever iaf!

Good feeling! =)

Haha jag säger då de, har nyss pratat med min handledare för den kommande praktiken som startar på måndag. Och jag kan bara säga att jag tror det här kommer bli huuuur bra som helst! =)


Kvälls-spurt!

Fick en kvälls spurt till att fixa lite i skolan som behövder göras.
Finjusterade hemsjukvården så nu är den finfin (förhoppningsvis!) och klar för att redovisas.
Har gjort i ordning alla tabeller till enkäten som alla har svarat på. Tack för de allesammans! =)
Så nu är de bara fortsätta hugga i och se glad ut och få allt bort gjort.

Stige håller på att bli sjuk här hemma, känner han sjävl iaf. Hoppas guuuud förbannat att jag klarar mej undan de dära!!
Jag är irriterad på allt och alla tror jag, det känns så i vart fall. Tur jag har Stige som jag får prata ut mej med och gnälla om allt och inget när jag behöver det. Vad skulle man ta sej till annars om man inte hade haft de?
Jag känner mej behov av en boxningssäck, så jag får slå ut mina aggressioner och bli kvitt dom.
Men de blir vell för mycket helt enkelt. Massor med skola som ska vara klart om 8 veckor, så de är vell kanske därför man känner sej som man gör.. Oftast kommer dom där irritationerna precis när man kommit hem från skolan när man får varva ner och stänga av all information och då ploppar irritationen upp istället. Huga huga!

Haft en trevlig helg iaf, fredagen vart lugn och skön! Lördagen fick jag städ och långprommis ryck! Gick runt hela torvalla haha =)
Söndagen spenderade vi först på Samuels 3 års kalas, haha det är så härligt att se barn bli himla lycklig när dom får öppna paket och se innehållet. :) Den lyckan man ser då känner man igen från när man själv var en pjuklarv och slet upp paket i förhoppning på att de va nån ny frän leksak som man kunde förstöra fort haha =)
Sen på kvällen kom Cilla och Julle hit och vi spelade super mario på wii. Haha det är fanimej svårt när man är 4 st men fy satan va kul de kan va! =) Så nästa gång så får vi lov att varva det minsann! =)

Nej nu ska ja ut med lilla Bossen sen sova sku ja tro!  =)


Håhåjaja!

Ja då var det en ny vecka igen. Full med skola och gud vet vad.
Sista skolveckan innan det är dax att bege sej på praktik, skulle igentligen ha ringt dit men jag har ingen lust idag så jag skjuter på det en dag till haha :)

Allt går fort nu, för fort nästan.
Men det är kul! =)


För..

För två år sedan kom min älskade Boss till världen! =)

Tänkt vad tiden har gått fort. Min fina älskade hund! =)

Liten


Blir stor =)


Vart överseriös igår kväll..!

Igår kväll fick jag klart hemsjukvården. Och hoppae direkt på fördjupningsarbetet och bytte helt ämne från det jag hade valt och nu är det ett helt nytt ämne. Satt och gjorde en enkät som folk ska få svara på, vill ni ha frågorna aå får ni skriva en liiiiten kommentar och mail så skickar jag gärna! =)
Kan inte påstå att det är om ett jätte trevigt ämne men det är ett ämne som folk borde tänka lite mer på hur ofta det egentligen sker här omkring oss... Nuuu vart ni nyfikna va????? :D

Attaaaaaaaack

Igår kväll höll jag på att bli påflugen, av en fladdermus!
Vi var ute på kvällsprommisen med Boss, Stige hade Boss så jag gick lite framför.
Whoooshaaaaa så kommer det en fladdermus från ingenstanns och flyger näsan på mej, sen rakt uppi  luften sen störtade den ner i ett buskage. Sen har jag ju världens snällaste Stige som tar ficklampan och lyser på mej som har en vit kofta för att få den lilla fladdermusen att komma fram och landa på mej.
Visst är han snäll min käresta? Haha!
Men den lilla fladdrande musen lockades inte till detta utan man hörde att den pep där inne i buskarna men de va för mörkt så jag kunde inte bege mej ut på jakt efter den lilla musen.
Dom är facinerade dom med, alla djur är facinerade.
Fast Hubert skrämde mej igår, han ville attackera mej kändes de som.
Han svingade sej ner för nätet som om han vore tarzan som svingar sej i lianerna.
Så jag vart lite skrajj för honom mej sen lugnade han och jag ner oss. Vi tog ett djup andetag och sa god natt.
Ni som har missat så har jag fått en ny granne i form av en Höstspindel som jag döpt till Hubert/Hubelina! =)


Förste älgjaktsmåra

Idag så startade älgjakten. Och varje år det är just den dagen tycker jag det är så förbannat fint utomhus!
En tjock dimma som ligger med en sol som strålar igenom. Lika fint varje år och det slår aldrig fel!
Känner att jag måste ta tag i det här nått tag, att ta jägarexamen som jag drömt om väldigt länge nu. Men det känns som om det är lite mening med det när man inte ens har körkort! Ska ma cykla te skogs då eller? haha!

Full fart på skolan, hade tänkt att sätta mej med hemsjukvården när jag kom hem men motivationen till det var för långt borta så jag slet upp balkongdörren och lät solen och ny luft komma in i lägenheten!
Tog även och tog tag med den där jävla fördjupnings arbetet men jag gav upp efter typ 10 minuter och insåg att det här blir fanimej inte ens kul för en sekundshundradel. Nä hujedamej!

Alltså tänk! På torsdag blir min älskade Boss hela två år! Vart fasen tar tiden vägen?
I fjol så hade vi hundkalas, i form av blodpuddingstårta för Boss med gäster i form av tjabo och elof. I år får han nöja sej med Elof om de inte är nån hund som vill komma på kalas haha! =)
Min älskade lilla vovve!


Höst höst hööööst!

Hösten är här, and I LIKE IT! =)
Så fint med alla olika färger, mörkt på kvällarna. Myspys helt enkelt! =)

Känns som om jag har en miljaaaard saker att göra men ingen motivation. Så de här blir ju intressant. :P

RSS 2.0