P.S I love you

Boken är ju hur bra som helst, såg filmen idag och jag har aldrig sett nå sämre!
Man skulle nog ha sett filmen först. För dom har ju inte ens med handligen från boken, varför ens göra en film på två timmar som knappt ät från boken? Nä fy va dåligt!


Trist att vara sjuk.

Ja, jag vart då inte bättre igår, bara sämre. Kvällen slutade med feber så jag ringde och sjukskrev med halv ett i natt. Har igentligen inte råd att vara sjuk och hemma men vad fasen ska man göra, vägra jobba med feber..
Trodde det skulle bli jobbigt i morse när målar mannen var här och väsnades men ja orkade inte bry mej så jag sov vidare. Och nu ska jag försöka dricka mej en treo cå kanske huvudvärken försvinner.
blä va trist det är att vara sjuk. Och synd om hundarna när inte ja orkar hålla på i vanlig ordning och busa med dom. :(

YES ÄNTLIGEN!

Äntligen, dagen har kommit, lönen har trillat in på kontot, mer än hälften lika snabbt bort.
Men till det bästa av det bästa, nu är ÄNTLIGEN försäkringskassan avbetald och klar! Aldrig mer behöver jag vara återbetalningskyldig för bostadsbidrag! Ja är skapligt nöjd nu, slipper man en räkning på 1000 kr varje månad som kan gå till nå mycket bättre :)

Har även sprättat pengar på födelsedagspressenter till Stige idag. Har en känsla att jag komma få uslaste lönen någonsin nästa månad så det är lika bra att ligga steget före.
Så måst jag spara lite tills Tjabos undersökning som kommer att äga rum denna månad.
Insåg halv 3 i natt att han inte hade fått sin antibiotikatablett på kvällen för ja hade nå minne av att Stige sa nå sånt. Så upp och ge Tjabo då.
Och jag har tappat rösten, så jag skriver för allt jag är värd just nu för de e så trist att inte kunna prata riktigt, sitter mest och piper.
Chefen rinde för en stund sen och undra hur ja mådde, det var ju snällt även om ja mest pep för fulla muggar och de gjorde svinont. Så nu gottar jag mej med en glass. Finns inte bättre för halsen än glass när de gör jätte ont och man inte kan prata.
Satt hela går dagskvällen på jobbet och skrev lappar för fullt åt mina dementa vänner så dom fick förstå varför ja inte pratade med dom. Det var ganska kul ändå och komminucera på annat sätt än att prata och att dom förstod var nog kulast.
Men jag bestämde mej att sjukanmäla mej för denna dag så jag orkar med mogondagen när jag har 7-19:30.
Bättre att försöka vara frisk tills dess.  Lät som en arbetskamrat var lite lätt uppstressad över att jag var sjuk och utifall jag skulle komma imorgon eller inte. Men jag dyker nog upp!

Nu ska ja fortsätta hålla käften.. Boss och Tjabo fattar noll varför jag inte pratar med dom, och varför ja klappar händerna och stampar när ja vill dom nått.
Boss var så söt igår när jag kom hem, brukar alltid sätta mej med honom och prata, så han hoppade upp i soffan och tittade på mej, men så märkte han att ja pratade ju inte. Så då börja han puffa på mej med nosen och slicka mej i antiktet, han såg väldigt orolig ut haha :) Tillslut så lyckades jag ge mej ifrån ett Hej. Så då vart han ju svinglad och studsade runt som en studsboll.

Och vi valde blått, så nu ska vi få ett blått badrum :)

Nu kom det en målargubbe och ska spackla mitt badrum. Det är så kul när dom är så trevlig allesammans som är här. Trist bara att jag inte kan prata! :P

Utmanad.

Vart utmanad av Linda

Googla ditt namn  " Emma är ".

Vad får du fram då! Plocka ut de 6 första:
Sen utmanar du 3-5personer. Meddela dem i deras blogg!

Mina blir:
Emma är blåskimrande
Emma är en gudinna x2
Emma är grym
Emma är hemma
Emma är singel
Emma är gjorda för varandra

Utmanar dom som vill :)


Vilken tycker ni?

Just nu ser badrummet ut så här:



Och dom här färgerna har vi att välja på , Borden överst, väggen, och golvmattan längstner

            

Det går undan!

Jävlar i min själv vad det går undan med badrummet. Började igår, och idag har dom lagt en ny golvbrunn och tjohej!
Så har jag fått 4:a alternativ om hur badrummet ska se ut, ska knäppa kort sen och lägga upp så kanske man kan få hjälp med valet. Tror det blir blått, eller grått!

Jobbat idag, gick ganska bra fast det kändes som om mitt huvud ville flyga av så fort jag hostat eller rört mej för fort..
Inge kul att jobba när man inte är fullt frisk, men man har ju inte tid att vara sjuk nu heller..

Har även ätit mej en semla idag - lyxigt värre enligt mej.
Nej nu ska jag återgå att inta soffläge med täcket och låta alvedonen verka som jag lyckades svälja och invänta att mina 3 huliganer kommer hem!

Haft två bra dagar i goda vänners sällskap

Ja, och va kul man haft det!
I fredags var jag hos Jannike och hennes karl Daniel och hälsade på med Diana. Satt och pratade en massa och drack några muggar kaffe. Va länge sen ja drack sånt gott kaffe måste jag påstå!
Och denna dag har jag spenderat i Fåker med Cillan. Och såklart, Stige Julius och Tony.
Jag och Cillan lagade ju super god mat, och jag var lite hemlighetsfull och hade otyg för mej mahahaha. :P
Kikat på film och mått finfint. Fast Boss fiser nog värre än vad en hel arme kan göra! :P

Och nu sitter man hemma igen, snart sova antar jag.. Men först kika runt lite :)

Bläsch.

Urscha vad Boss har blibit stark nu, och han tycker det är såå kul att dra i kopplet, speciellt när jag är ute ensam med båda två..Fast envis som jag är så vägrar jag ge med mej. Det är inte han som är ute och går med mej, Det är JAG som är ute och går med honom!
Tjabo han ser mest bara vilsen ut när jag vänder om och går åt andra hållet, eller tvärstannar.
Idag var vi ute och gick i skidspåret som går runt här i kring, massa barn som åkte skidpr så då fick vi ju passa på att träna att sitta stilla och titta fint på dom istället för att vilja förfölja dom. Och han var så duktig Boss. Satt där och höll ögonkontakten med mej, vek av lite när dom kom som närmast men snabbt så tittade han tillbaka på mej. Så de var ju en bra sak :)
Måste ta mej ner på stan eller ska sätta mej vid Lillänge och träna lite miljöträning med honom.
Genom att han är så folkkär så är det ju så drygt att han verkligen vill fram till allt och alla, och det stör mej!
Visst är det kul med en sån trevlig hund som gillar allt och alla, men inte när det blir för mycket :P

Snart är det dax för jobb, 16-21 idag med.
Stige glömde sin mobil hemma idag så allt och alla har ju ringt och väckt mej.
Ett samtal var att Kåess ska komma hit¨på måndag och börja riva ur badrummet. Så jag ska ta vara på min dusch i helgen och bo där  ungefär haha för sen så får ja ju inte duscha hemma på en månad.
Va och tittade på duschen igår kväll som vi ska få ha under tiden, den va ju inte så speciellt fräsch. Så man får vell se om man duschar där eller om man får kliva upp 5 på morgonen så Stige får skjussa (stavning?) på hans jobb så jag kan sucha där.. För där är de iaf trevligt och fräscht..!!

Det har slutat droppa nu. :)

Ja nu har det slutat droppa blod. Kanske va de för att dom va in och peta på prostatan så det kom ut en massa. Aja men de e ju bra att det inte kommer nått. Eller var det de kvinnliga hormonet som gjorde susen?
Aja han är normal iaf och mår inte dåligt så de e ju en bra sak!
Och han gillar antibiotikatabletterna för dom hade köttsmak, och Boss är väääldigt avis på varför inte han får smaka på dom när Tjabo får.. :P

Ja och idag är et alla hjärtans dag, hade planerat en massa men genom att vi fick fara med Tjabben till vetrinären så tog alla pengar slut så nu sitter man barskrapad. Men jag är lika glad ändå för min äslskade hund mår bra och det är värt allt som finns!! Men jag ska anrätta fläskfilen jag köpte i början på månaden, tänke att jag ska göra potaisgratäng till. Sen får ja se om ja hittar nå billigt tjafs till som kan va gott!

Men nu önskar jag er alla en glad alla hjärtans dag :)


Nuså har vi varit hos vetrinärerna.

Nu har vi varit hos vetrinären.
Han hade inte förstorad prostata, ena testikeln var större och hårdare än den andra kulan. Han hade inflammation i kroppen, men dom visste inte riktigt var. Hade lite kristaller i urinen så de kunde vara därför han blödde.
Så nu går han på antibiotika i 20 dagar.
Han fick även en hormonspruta så nu är de lite kvinnligheter i tjabo.
Sen är det återbesök som gäller, och då ska dom ha ultraljud och se på testiklarna.
Och att vi skulle fundera på kastering.

Men kastrering är nog inget alternativ tror jag.. Genom att han är så gammal, jag personligen tror inte han skulle palla det..
Men nu håller vi tummarna för att det ska bli bra efter antibiotika kuren!

Stackars Tjabo.

Just nu är det synd om Tjabo, gick ut med dom som vanligt när jag klev upp. När jag låste så såg jag att det hade droppat urin från någon av dom, tänkte att de lär vell kunna vara Boss som var jätte nödig. När vi kom ner så pinka dom och gjorde ifrån sej som vanligt. När jag kom tillbaka och skulle gå in så såg ja att fläckarna var rödaktiga, kom in i lägenheten och kollade runt lite på golvet och mycke riktigt så var det mer inne. Checkade båda hundarna, klämde kände. Ingen hade ont eller nått. Tog med mej Tjabo ut igen så jag fick se hur hans pink såg ut och mycke riktigt det kommer från Tjabo.. Så nu sitter jag och väntar på att dom långsammaste vetrinärerna ska ringa upp någongång.
Men han verkar inte må dåligt, han äter, skiter, dricker och leker som vanligt. Inte hängig eller nått.
Håller tummarna för att det inte är något allvarligt.. Min stackast Tjabo.
Dom skulle ringa upp vid 13:40.. Så de e bara att invänta de då..

_____________

Nuså har jag pratat med dom, fick en tid 15:40 imorgon. Så ska ja försöka få han att pinka i en burk imörra så dom kan ta en sticka och se vad det är.

Boss 5 månader..

Igår belv Boss 5 månader och idag vägde vi honom, och det landade på 15,2 kg!
Så nu börjar han bli stooor :)
Tjabo vägde 17,2 så han börjar bli en liten kille nu.. Genom att han brukar ligga på 21-22 kg.. I somras vägde han 21 om ja minns rätt.. Men de går vell åt de hållet när man blir gammal`?

47 cm har det snöat

Det har snöat 47 cm i helgen sedan i fredags! De e jävlat mycke snö de må jag säga!
Men nu har det äntligen slutat, och det har gått från 18 minus till 7,7. Så de går ju åt rätt håll då! :)

Man ska inte slicka på lycktstolpar när de är 17,5 minus!

Nä det ska man verkligen inte..För då gör det ont.
Och det fick smarta Boss erfara. Med nosen dit ut med tungan, ett skrik sedan kom de blooood från Bossens tunga.
Så nu har även han fått lära sej att det är inte lönt att slicka ¨på lycktstoplar när de är 17,5 minus!

Men fy jävlar vad det kräksnöar.
Sedan jag kom hem vid 21 tiden å nu så har de kommit nån decimeter snö. Och det kommer inte ge sej än på ett par timmar!! Så de blir nog till att ställa in pimplingen imörra om de komma fortsätta kräksnöa och vara svinkallt!

Nuså är bordet sålt!

Jajemensan nu e de borta så nu har vi inget köksbord tills vidare haha.
Men hämtar pappas gamla imöra kväll så då gör man en snabbvisit i Bispgården.

Måste säga de ojoj vilka goda semlor åre bageri gör!!

RSS 2.0