Bossens fösta dopp.

Ja igår så var vi till Önsjön på kvällen, for på coop köpte kött och en engångsgrill, hem packa in hundarna + badkläder seb for vi till önsjön. Bossen fick ta sitt fösta dopp..
Han kunde simma, även dyka haha! Men han var inte sån värst graciös simmare som Tjabo. Utan han använde sej av tekniken av att plaska som en idiot med fram tassarna så de skvätte vatten överallt sammtidigt som han försökte fånga vattnet med hjälp av munnen så han högg sej fram hejvilt men kul hade han och trött blev han haha!
Lite bilder kan jag ta och bjuda på..
Lite från midsommar med..


En fin midsommar Tjabo..
Ända som ställde upp som modell utan protest!


Elof fick ha kransen runt huvudet, han uppskattade inte minikransen vi gjorde åt han!

Bossen fick sin krans runt nosen för han försökte äta upp den hela tiden..

Äter en blomma..

Lite bilder från badturen:

Husse är så pass snäll så han följer med ut..

Tjabo nosar på kameran! :)

En smått galen Boss som försöker fånga allt vatten han kan!

Tjabo ser fundersam ut varför Boss helt plötsligt har blivit så liten..
Måste lukta baki rumpan så han får reda på vem det kan vara..

 Boss kan dyka med huvudet han!

Två tiggarhundar,,

Mer bilder finns på min bilddagbok. Tar sån satans lång tid att lägga upp dom här! :(

Nu har jag bara 17 minuter kvar som 22 åring. För imorgon fyller man hela 23 år.
Så grattis på mej!

Go natt!

Tycker fortfarande lite synd om mej själv..

Men jag har varit snäll mot mej själv och varit på stan och handlat kläder jääävlar i min själv. Det behövdes!
Så nu har jag en massa nya tröjor och ett par nya byxor så nu tycker jag lite mindre synd om mej själv så det är vell bra..
Födelsedagen närmar sej med stormsteg insåg jag just..
Och värmen tar kol på hundarna. Tjabo orkar inte ens gå till sopconteinern (50) meter bort innan han är helt död..
Så det är som siesta nu på dagarna när det är denna värme och långprommis på kvällen när solen försvunnit och myggen kommer och äter upp en..
När vi kom hem efter vi varit på stan så hade Boss varit så duktig så han hade tippat ut halva vattenskålen så båda två låg i vattnet och sov när vi kom hem haha. Han är duktig han som hjälper han och Tjabo mot värmen! :)

Nej undra om man ska ta sej en iiiiis kall öl!?

Tycka synd om mej själv-inlägg.

Ja nu kommer det ett redigt tycka synd om mej själv inlägg..
Insåg just att mitt liv är förjävla trist.. Har sett fram emot denna helg länge nu.
Trodde att jag skulle få ett tillfälle att få partajja lite men det  verkar som om ingen har tid..
Samma visa varje år på "min" helg. Ingen som kan. Sista helgen man är ledig nu tills 17:e juli..
Och ingenting, njet, nada. Och snart kommer vell S hem och säger åt mej att sluta, eller att ahn hellre far här ifrån än att spendera kvällen med en sur emma.
Life sucks och jag tycker synd om mej själv.. Speciellt när man bara väntat och väntat på att denna helg ska anlända..

Nej skit samma.

Midsommar helgen över för denna gång..

Ja då var midsommar över för denna gång.. Jobbat som besatt, önskar så jäkla mycket att man kunde få vara ledig idag men icke. Ska jobba 15-21 och jag känner absolut att jag inte har minsta lust till det men de är vell bara att bita ihop...
Man får vell se det som om de blir en fin lön i juli istället.. Inte helt fel när man får nästan 30 timmars storhelgs ob. möhöhöhö :P

Nej nu ska jag ut med hundarna en sväng sen invänta bussen..


Bättre sent än aldrig

Här kommer Bossens blid för 9 månader, 22,3 kg :


Mina förstoringar har kommit!

Nu har dom äntligen kommit mina förstoringar på hundarna. Men nu problemet vart fan hittar man en ram 30x45 de verkar ju inte ens finnas??
Aja men fina vart korten iaf! =) Så jag är jätte nöjd, nöjdare blir jag om ja hittar ramar =P Någom som har tips?

duktig hund!

Var ute med Boss och tränade lydnad, han lyckades så fint min älskade vovve.
Tränar för fullt stanna under gång men han lyckas jämt ta 2 steg extra men de gäller vell att träna bort de..
Men han skötte sej i vart fall :)
Sen efter de så satte vi oss på en sten och tränade på att ligga still och ignorera ungarna som spelade fotboll. Det var minsann inte lika lätt för herr Bolltok men jag vek mej inte han fick glatt ligga där och kika på mej istället för den otroligt vackra bollen haha :O

Jag har heeelt glömt bort!!

Jag har helt glömt bort att berätta att i torsdags på dan när jag var ute och gick med hundarna så lyfte Boss på benet och det kom kiss! Han gjorde det e gång till senare på kvällen när S var ute med han. Sen dess så har han börjat små skvätta, fast då lyfter han inte på benet. För förut när han kom utanför dörren så pinkade han ur sej allt han ägde och hade men inte nu.. Nu sätter han sej ner och skvätter lite här och lite där.. Han börjar bli stor min älskade hund! =)

Han har varit så jäkla snäll och go idag. En riktigt knähund.. Kommit upp i soffan och lagt sej så nära han bara kan men inte för mycket så han är ivägen och legat och pustat/frustat (eller hur man nu ska förklara det) som han gjorde när han var en mini valp när han låg i famnen och sov. Tänk om han kunde få vara valp för en dag igen?

fast inte så värst

mcyekt ljusare ändå.. slingorna ser man finfint men håret känns desamma med en liten fräschare touch! eller vad man nu ska säga, de vart glansigt och fint igen haha :P
Idag är det en lat dag! Vaknade 07:25 av att jag hostade så jag gatt kliva upp oh´ch dricka vatten, så tittade jag ut på det deprimerande vädret så då tog jag med mej kuddar och täcket in till tvrummet. La mej till rätta och hädde på Höstlegender. Så spenderade jag min morgon och det var härligt att bara slappa utan att känna någonsom helst stress över något.. Men snart bör man vell bege sej ut i vädret för hundarna vill vell ut och göra sina behover fast dom sover ganska sött. Tjabo han uppskattar inte när de regnar han vill mest in. Boss han skiter i vilket han är alltid lika glad :P


Gäääääsp!

Lite ljusare..

Lite ljusare hår ska jag ha har jag bestämt mej för.. Varit glad över att hittat min rätta hårfärg tils igår när jag vart lej och ville ändra lite... Så nu sitter man här med färgen i håret och hoppas på det bästa! Så lite slinger i det så.. =)
Så nu har jag jobbat i fem dagar och nu äntligen så är man tre dagars ledig och gud så förbannat skönt.. Vart så jäkla less på jobbet idag så ja kände att jag ville bara därifrån!
Nä usch och fy!

Nej så nu ska de li skönt att få vila upp sej :)

Skattepengar :D

Ja skattepengarna trillade in ¨på kontot igår. Och det var ju likamed lycka ! =)
Så när S kom hem så drog vi på lillänget och handlade ljud till datorn så nu jäklar åkte dom gamla övertagna från Linda E högtalarna ut. Eller ut och ut dom är i hallen än haha.
Sen så köpte jag tangent renare och en nästrimmer. Har en fobi för hår i näsan och självklart så har ju S de haha.
Idag så har man jobbat, efter de ner på stan träffade Lotten. Gick in på Kappahl handlade kalsonger åt S för han har ju som lite av det för alla är det hål i men nu har vi rensat´. =) Han fick så underbart fina färger på två par. ett par knallrosa och då menar jag verkligen knallrosa! Och ett par som var gul och brun. Såg ut som övermogna bananer som bör kastas haha. Han fick sej i vart fall ett gott skratt när jag kom hem och visade dom!
Sen så gick vi på arbetsförmedlingen för Lotten hade varit där tidgare och då var det en massa utbildningsmänniskor där så jag hämtade ansökningsblanketter åt mej och Mirela. För här ska de sökas utbildning för oss+ Lotten =)
Sen drog man till Brunflo och hämtade gofisen Angelina! Lill tjejen hade fått hosta men hon var vell lika glad för de. =)
Sen handlade vi lite fika så de blev kaffe och wienerbröd hos dom!
Sen vart det ännu en tur tillstan för han inhandla brunutansol som jag vart så imponerad av en arbetskompis, ja trodde hon hade varit på en snabbvisit i något soligt land så då fick jag ett tips så nu sitter man här insmord och hoppas på de bästa för jag kan inte bli brun jag blir röd sen händer de inge mer så nu jäklar!
Sen in på lindex och inhandlade ett par byxor och en tröja. Jag må ju få unna mej kläder om ja unnar S de!? :P

så nu inväntar man att greys ska börja sen är kvällen gjort..
Imorgon börjar mitt schema!  Trevligt har en låååång helg framför mej!

jiiiha!!

I fredags var jag och Jannike och kikade på när Mirela tog sin stundent och grattade henne med blommor och alkohol! =)Sen så for jag och katterna iväg med broder och följde med hem till bispgården.
Väl där hemma så drack jag kaffe och sen gick jag ut och drog igång gamla bettan (gräsklipparen). Klippte massor men till slut vart ja less och hungrid och gick in och då kom regnet. Sen efter några timmar kom S med hundarna.
Sen lördagen upp och begav sej till sundsvall och shoppade en massa tjafs på ikea så nu är jag nöjd. Ska dit igen när semestern slår in och handla lite mera.. Sen hem till bispan på kvällen och tjoa på. Kändes som om ja hade fullt upp hela tiden.. På söndagen så var jag på blomsterhandeln köpte jord och blommor och krukor. Sen iväg ¨på kyrkogården och plantera lite fint på mammas grav! Sen hemoch ge sej på mitt kära trägårdsland och plantera i balkonglådorna åt pappa. Så nu inväntar jag att morötter, romansallad och dill ska ploppa upp! Sen igång med gamla bettan igen för att ta det sista av gräsmattan, under tiden fick hundarna sitta i hundgårn. Gick jätte bra!! Tjabo är lessen hund när han får sitta själv för då gnäller han och skäller men nu när Boss var med så satt han helt tyst. Boss han var tyst han med, skällde lite när han såg mej susa förbi med gräsklipparn men sen la han av. Sen var det till att bespruta all jäkla mossa. Gräsmattan mestår av mossa mest... Sen middag på det sen var det bara att packa alla djuren och bege sej hem till östersund igen! Så väl hemma så planterade jag mina tomatplantor i krukorna jag köpte. Gödslade dom. Planterade även dill i en kruka. Haha börjat få gröna fingrar :P Sen packa upp allt från ikea och inreda :)

Det bästa med visiten i bispan var att min bror hade en minneskortsläsare så jag kunde bränna ut alla mina bilder på kameran! :D Så tog jag med mej gamla kameran för jag listade ut en smart sak. Jag knäpper kort med min nya kamera, sätter in minneskortet i gamla så kan jag ladda in dom på datorn.. Förhoppningsvis har inte testat än men de borde funka :D

Och idag har jag bakat bullar! 130 väldoftande och smakande kanelbullar. Så då kom Mirela hit på bullkalas. Trevligt =)
Och imörra får jag besök av Lotten som ska ha bullfest med mej :P

Så det har varit 4 dagar med full rulle..
Men nu kommer lite bilder! Alla bilder går att klicka på för att förstora
   
   
   
   

Har flera bilder men nu ids jag inte ladda nå fler för de tar sån jävla tid när man bara kan ladda en bild åt gången!
Dumma blogg.se

Det börjar arta sej.

Vilken underbar syn och och S fick vakna till i morse..
Bajs hela hallen och heeela badrummet. Boss var verkligen inte bra imagen så tina en kyckling och koka upp. Det tyckte han var jätte gott när kycklingen kom till i riset. Inte riktigt kry i magen på hela dagen men nu när jag var ut med honom så var det inte bara rinnande, det var lite former.. Men hönsskitfärgat.. Så imorgon så ska vi blanda i liite foder med kokt torsk och ris.. Se hur han reagerar på de om de blir bättre eller värre.
Men hoppas att man inte vaknar i samma syn som i morse.

Imorgon ska ska jag, Jannike, Diana och Inger iväg och kika på när Mirela tar sin efterlängtande student! =)
Sen efter de bär de iväg till Bispgården och på lördag blir det ikea!

Nej nu sova för ja ska upp vid 6-7 tiden så jag kan hålla koll på Boss och hans mage!


Just nu

Just nu så sitter jag här i ensamheten och väntar på att Bossens ris ska koka klart.
Lilla herren har bestämt sej för att hans mage är paj tror jag så nu jäklar ska han få ris så de blir nå ordning på det hela..
Han har bajsat inne tre gånger idag stackarn! Jag ger mej fan på att de var grisörat han fick i går som gjorde allt fanskap!
För efter han fick sitt älskade grisöra så började han fisa nå kopiöst mycket! Sen igårkväll så var han dålig i magen och det har fortsatt hela dagen (onsdag). Och min ohändige karl kunde inte kläcka ur sej det förrens vid 23-tiden(onsdag) så de var bara att sätta igång en kastrull me ris då.

Hänt på senaste då?
Jo i helgen som var så var det partajj! Kul som tusan! Har miljarder med bilder på kameran som jag ännu inte har förmått mej att lämna in på onoff. Jag vill ha en minneskortsläsare så jag kan få ut mina bilder.. Ska kika över vad en sån kostar sen ska ja köpa mej en sån!

Jag har även tappat plånboken (trodde jag) Upptäckte på måndagmorgon vid 6 att den inte var i jackan, insåg att vi handlade på coop kvällen innan och att S hade den. Så jag frågade vart den var och svart var: Ööh ja vet inte!?
Vad i satan tänkte jag..Letade igenom byxorna lite fort ingen där, aja bara att bege sej mot jobbet och vänta att klockan slog 9 så man kunde ringa coop och höra om den var där men inte fasen va den de.
Så ja ringde, spärrande bankomatkortet. Ringde polisen och polisanmälde, fick sitta i 23 minuter med världens drygaste människa i telefon som pratade långsammare än skalmal kan gå. Sen ringde en massa mer gånger på Coop för att få reda på om dom har överbevakningskamera där men då fick ja prata med nå jäkla helvete som inte fattade nå. ;Men efter några mer samtal så fick jag prata med en vettig människa som bad stormarknadschefen ringa upp och då beskriver hon från övervakningskameran att han tar med sej plånboken. Jahaja tänkte ja men vart fan är den då? Tackade så mycket för hjälpen och hon skulle behllla filmen om ja ville gå vidare..
När S kom hem så vände han upp och ner på lägenheten och bilen.. Ingen plånbok.. Vid 19:30-20:00 tiden så började han tänka igenom vad han gjorde när hankom hem så då kom han på att han rökte.. Och mycke riktigt så hade han lagt ifrån sej plånboken på balkongen!!!!!!!
Efter 13-14 timmars nojjande vart min plånka kan vara så var den hela jäääääävla tiden på balkongen!
Gah va less man vart men sammtidigt jätte glad.. Less vart man för alla samtal hit och dit som man ringt överallt och ingenstanns. Mest glad är jag över att jag får ett nytt bankomatkort för mitt va ändå så jävla kasst så ja hade ändå behövt skaffa ett nytt haha :P
Nog om det!

En annan sak är att ja tror herr Tjabo bröjar på att bli riktigt jäkla blind på båda ögonen för han kan inte avse avstånd på tes när man ger han godis. Ropar man på honom när han är lös så kan han lika gärna springa fram till ett träd och bli överlycklig och stå där förväntansfull på att få en godis. Häromdagen så sprang han in i ett träd på S jobb.Så nu börjar min älskade lilla prins bli riktigt jäkla gammal. Men han sköter sej bra ändå. Han blir lite skrajj när man tex ska klappa han och han inte riktigt är beredd på det..Men åldern träffar vell oss alla?

Nej nu har riset kokat klart så nu ska de få kallna sen ska herren få sej lite ris!




RSS 2.0