Förbannat vad trött och frusen jag är!

Jag är så trött och frusen så de finns inte.
Så då känns det inte så vidare kul att bege sej ut med hundarna för att sen fara och jobba men det får funka.
Bara bita ihop och göra det man ska, men bara man kommer på jobbet så är det ju grett sen!
Idag har jag och Lotten haft affärslunch haha. Var och åt på Tages en dagens special.
Inte illa pinkat de heller! Gott men lite snålt med kött så de va vell kanske inte värt pengarna men gött.
Boss har sån spring i bena idag och hörselskydd i öronen. Han vill inte lyssna när man är ute med honom idag. Total ignorering kallas det.. Hoppas han har skärpt till sej en aning nu för jag ska snart ut med dom på en snabb prommis innan jag drar på jobbet..
Den positiva när jag fryser så här mycket är att jag har en tokvarm jacka! =)
Så jag slipper frysa när jag är ute iaf :)

Nej nu ut med dogsen sen så bussen till jobbet!
Adjöken adjööö (kommer ni ihåg vilket barnprogram det kommer ifrån som gick på bolibompa på det glada 90-talet?)


Hööööst!

Hösten är här så det skriker om det. Det är kallt, mörkt och det blåser som tusan.
Löven yr omkring överallt, Bossen är skvatt galen och försöker fånga alla löv som finns på en och samma gång. Det är ju en väldigt intressant sak kan jag ju berätta haha.

Jobbade min sista heldag för carema idag. Kan ju säga att det känns ganska bra men ändå så känns det lite oroväckande... Man försöker tänka så positivt som det bara går men det känns ju inge vidare att man ska vara själv på kvällarna med en löpare i huset. Det kommer ju bli helt annorlunda än vad man är van vid, att alltid ha någon att falla tillbaka på om det händer något. Är det någon som ramlar så behöver man bara ropa på den man jobbar med så kommer den springandes. Men nu blir man ju själv..
Men man kommer vell in i det hela med nya rutinerna tillslut..
Men det känns så skönt att slippa dessa kort pass på 3½ timme eller 4 timmar. Så nu kommer man ju i vart fall få ihop timmarna fort genom att dom flesta passen är på 8-9 timmar.

Boss är en riktigt gos-plupp. Han kommer upp varje kväll och gosar 5 minuter.
Men i förrgår kväll så kom han upp, och la sej tätt intill mej och somnade.
Han är så söt så de finns inte. Min lilla blobb!






Första snön!

Det snöade idag!
Det var minsann lite styggt

Gick intro på trean idag igen. Gick fin fint.
Så nu börjar man känna sej redo inför fredagen när man börjar jobba där uppe! :)

Och jag är så glad för Dianas skull. :)'

Var på stan med Mirela idag, hittade mej en vinterjacka, en tunika, underkläder, fingervantar och en ny mascara.
Så de va ju finfint! :)

Verkar luta som om pappa inte vill fara med Cinderella. Men han skulle lura på det några dagar till.

Nej nu är de dax att bege sej ner till tvätten igen..


Så härligt.

En sak som är härligt är att somna till en stund på soffan och sedan vakna lite mer utvilad. haha.
Brukar ha svårt för det men jag lyckades nu :P
Haft en bra och trevlig dag idag.
Vaknade, smög mej upp ur sängen för att inte väcka S som låg och snarkade.
Plockade bort från bordet, torkade och la på en duk. Kokade kaffe, fixade ihop lite äggröra med bacon och tomater, yoghurt och tända ljus. Gott och mysigt så där på söndagsmorgonen.
Sen har vi farit runt halva stan tror jag, först var vi på apoteket och köpte lite grejs och hämta ut recept. Sen på djurmagazinet och köpte kattsand, en ny spårlina (boss har tuggat sönder den gamla när S tyckte det var en bra lina att knyta fast han med medans S klippte en gräsmatta), ett ben som snart är upptuggat efter 4 timmar, och en reflex till Bossens koppel. Sen for vi vidare till ÖoB, dom hade inte det jag letade efter så jag köpte kinapuffar och marianne. Sen skulle vi fara till Jysk så vi tänkte ta vägen förbi Lillänge, då kom jag på mera saker jag måste ha från OnOff, så nu har jag köpt mej en dataväska till den bärbara med en liten mus, och ett par rosa fina hörurar så man kan lyssna på musik/film eller nått. Sen vidare på jysk för att köpa ett överkast till sängen men dom va ju så satans dyr så jag gav fan i det och köpte ett tunnt täcke till S för 40:-, han vill bara ha tunna täcken och jag är tvärsom, ett stoooort och tjockt täcke till jag ha och det fick jag ju i julas. Så nu var det S tur att få ett nytt. Och det behövdes, sen for vi hem igen och jag kikade på Nile City och sen somnade jag en stund.

Så nu funderar jag på att om vi ska fara till ICA maxi en sväng och inhandla mera strumpor, dom hade för 10:- och dom va jättesköna. Dom brukar vara usla när dom är så billiga men dom här var jätte bra! Rekomnederas verkligen..! =)

Så laddar jag inför en introdag till imorgon på Plan 3. Så man kommer in i allt. Sen när jag slutar ska jag dra ner på stan och inhandla mej lite saker, ska kika på en ny vinterjacka, en bh och kanske en mascara, vet inte om min räcker fram tills jag ska ut och slira runt på båten den 9:e oktober. Haha pappa började prata om att han inte ids fara så då sa jag "Då tar jag resan och tar med mej en valfri kompis då om du tänkter va hemma!" Haha då sa han "Ja de går vell bra, ska du ha mitt betalkort då så du kan roa dej?" Hahah jag skrattade och sa ja men de e ju klart, då följer ju en del av dej med haha. Nog för att bara skojas men fasen om han nte följer med så drar jag med mej någon.. Nån som kanske vill följa mej och åka Cinderella med mej? =P

Nej nu ska ja dra med mej S och fara och handla lite.. Se om man hittar nån bra film de går ju bara skit på TVn numera!


Oh Boy!

You make me feel so oh boy!




Glatt humör!

Jag har varit på sånt otroligt bra humör idag så det går inte att beskriva!
Ända från minuten jag vaknade i morse så har allt varit kanon!
Tänk om mer dagar kunde vara så?
Bara skrattat och varit glad hela dagen. En sån underbar känsla!
Hoppas hoppas det är en lika bra dag imorgon. :)
Har tillochmed varit jättekul på jobbet idag, ingen motgång alls och de lilla som man i vanligt fall tycker är dötrist har till och med varit kul idag haha! =)

Nej nu ska jag gå och sova så jag orkar med en 7-21 tur imorgon!
Tillochmed det känns bra att jobba 7-21 haha. Vart är världen på väg? =)


Overkligt!

Det känns fortfarande helt overkligt för mej att jag ska börja plugga. Helt sinnessjukt!
Men när de börjar närma sej så lär jag vell inse haha :)
Idag fick S ta med sej hundarna på jobbet för igår var det fan synd om dom!
Dom håller på att renovera badrummen både under och båda lägenheterna brevid sammtidigt så dom borrar i betongen för att kunna lägga ny betong och det låter ju så förjävligt så man vill ju dö!
Så mina öron vill trilla av. Så då sa jag åt S att dom ska inte behöva vara hemma i detta oljud så han fick ta med sej dom. Så nu är de bara jag som behöver sitta och lida i oljudet...
Skulle ha haft hörselkåpor eller nått... Hmms.

Turen börjar vända gott folk!!!!!!!

Alltså fy jävla helvete vad livet kan ändras på en pannkaksvändning!

Började igår med att jag kom på jobbet, så frågade chefen om jag var intresserad av ett vik.
Jaa de är jag vell sa jag, visserligen var det på plan 3 där jag inte vill vara igentligen men jag måste jobba för att överleva så det var inte så mycket att fundera på så jag sa det att jag ville gå intro och känna mej för lite.
Sagt och gjort, så nu har jag gått intro idag på plan 3 och det gick jätte bra! Så ska även gå intro imorgon kväll och nästa vecka så man kommer in i rutinerna ordentligt! Så jävla härligt..! Haft sån panik nu i en månad över vad fan jag ska ta mej till, sökt jobb som en galning utan resultat.
Så det har gått jätte bra idag, Nemas problemas!
Så igår kväll så hade jag ett missat samtal från dolt  nummeroch ett sms från Mirela att hon hade goda nyheter.
Så jag gick upp på trean och hörde vad dom goda nyheterna var.
Hon hade kommit in på utbildningen. Och antaligen så hade dom även ringt mej men jag hade ju på ljudlöst så jag hörde ju självklart inte att dom ringde.

Så idag så har jag ringt åt dom på utbildningshuset utan resultat, han jag skulle prata med var inte där idag.
Och nu när jag kom hem så ringde jag pappa och berättade att jag hade fått jobb nu och förhoppningsvis att jag har kommit in på utbildningen men att det är inte säkert ännu men förhoppningarna stora! Om inte annat så har jag jobb året ut. Så när jag pratade med pappa så ringer telefonen!
Och det var utb huset som hörde om jag var villig att börja skolan den 9:e november!
Och ja sa självklart JAAAAA!

Turen börjar vända till min fördel!
Jag har varit så negativ sen jag fick första beskedet om utbildningen. Allt har bara varit ett rent helvete, för det var min backup plan att jag skulle gå i skola nu när man blir arbetslös å allt. Och nu har allt ändrats! Jag har nu jobb hela oktober ut tills jag börjar skolan, sen är de bara att plugga som en tok i ett år sen har man en utbildning i ryggen i vart fall!!! Ni ska veta vad bra det känns nu!
Turen vänder äntligen till min födel!
MIN FÖRDEL!!


Tävlar igen :D

Är även med denna vecka och tävlar om den rosa lådan hos http://shingela.se/
Håller tummarna :D



http://www.clazzyfashion.se/
http://www.frozza.se/
http://www.fluffbabes.se/

erkännande!

Här kommer dagens erkännande:
Jag har varit så jävla dålig på att miljöträna Boss bland mycket folk. Så idag drog vi med Boss och Tjabo på stan när vi skulle lämna igen filmerna på videoteket. Boss var så jäkla stressad så men hua. Drog och slet. Folk överalt och hundar här och där. Syndes på han att han tyckte det var lite jobbigt men det gick ganska bra, han såg så förvirrad ut. Så sen när vi kom hem efter 20 minuters prommis på stan så kan ja lova att de var en hund som sov så gott så. Så det där måste jag skäpra till mej på och göra oftare...
Skämmes på mej som inte gjort det mer!

Igår kväll var vi ute på hejdå carema partajjet, det var kul :)
Roligt att klä upp sej lite och gå på galej! Fast ja ville supa till som en gris men de gick inte för antibiotikan men ja surplade i mej två öl och en cosmopolitan på doktor petras begäran haha. Hade jag inte gått på medecin så hade ja supit till vill jag lova!

Så nu håller jag på att laga världdens lyxmiddag!
Bästa av allt var att vi hade allt hemma förutom paprika, potatis och grädde.

Meny:
Helstekt fläskfile, potatisgratäng och ungsrostade grönsaker med champinonsås med vitlökssmör.
Dessert: Havreäppelpaj med glass!

Kaffe med Lotten!

Fick finbesök av fröken Lotten idag, så nu har man tömt i sej några muggar kaffe, göttans! :)

Så snart ska jag börja göra mej i ordning inför min nyktra kväll med arbetskamraterna. Så jävla trist att gå på mediciner som gör att man inte får dricka, jag är så sjukt sugen på en kall pilsner så de finns inte.
Men jag håller tummarna att nån blir dyngfull och gör bot sej för jag ska ta med kameran och dokumentera allt hahahaha! :P

Gött och grett!

Fan vad det är gott med rökt renbog, det är så förbannat gott så man kan verkligen föräta sej på det! Gaaah mums! Pappa har varit här idag, handlat mat åt mej så nu är kylen påfylld igen! :)
Grett de. Han e bra snäll min pappa och bäst är han! Som förser dotra si med mat och grejer! ICA maxi var en rolig affär. :)
Ända jag skulle vilja nu är att färga håret så man ser okej ut imorgon när man ska ut på Marité och se på när arbetskamraterna blir fulla för jag kan ju tyvärr inte dricka för ja går ju på helvetes medecinen som gör att det smakar skit i munnen. Så idag införskaffade jag mej Listerine total care eller vad det heter och de om de blir bättre smak i munnen för sen jag bröjade med antibiotikan och korisonen så har det börjat smaka apa i munnen, hur mycket jag än borstar tänderna och tandtrådar så är det som en hinna i munnen som inte vill ge med sej. Blää. Spelar ingen roll vad jag äter heller, smaken sitter i. Snusk.

Och nu har jag anmält Bossen till MH i Timrå den 17/10 fasen va spännande de ska bli, så har jag fixat så jag får låna en kamera så man kan filma allt! Så nu är de bara hoppas att man kommer med.
Så tack till Elvis och Mia som gudiar mej på internet och förklarar hur och vart jag ska gå och anmäla mej! =)

Så har jag lagt ut lite trådar här och var så jag kan få mej nå älgklövar så man kan köra viltspår med Boss nå tag, Tjabbens gamla klöv är så utnött och väl använd så Boss han behöva sej en egen klöv eller två tycker jag allt!

Nej nu ska ja se lite på tv och se om jag kan försöka övertala herr Stigebrand att vi kan överväga låta mej färga håret fast vi inte har råd haha. :P Ser förjävlig ut i håret just nu så de e inge kul.

Haha!

Så här på morgonkvisten så sitter man och tar sej en snus, tittar på tv och inväntar pappa.
På tv:n är det efter 10, vet inte varför jag har på det men jag fick skratta nyss.
Rolf Lassgård är med i nån teater, hairspray eller vad den heter (?) där han spelar kvinna!
Haha så annorlunda att de den där karla karlen utklädd i klänning och klack. Morgonen skratt :)

Just nu sitter jag och inväntar på att min kära far ska komma hit!
Han ska ha med sej ny plockade äpplen från äppelträden och nyupptagda morötter från mitt morotsland!
Gott gott! Ska bli kul och se om morötterna har blivit nå stora! Storbonden emma som låter trägårdslandet klara sej påfri hand :P
Sen så ska vi på ICA maxi och se hur det ser ut där, se om de e lika folk hysteri idag som de verkade vara igår när man kollade på op.se och såg att folk köade från klockan 6 på morgon för att dom öppnade klockan 8.
Sen hämta en renbog på jämtrök, i förhoppning om att pappa ska bjuda mej på en bit med så att jag får men de lät som de så de e ju fint :)

Nej nu ska ja prata med Diana!


En bättre dag!

Det går åt rätt håll vill jag lova, idag har jag varit ganska pigg, inte som vanligt men mer än igår!
Men mitt lim-slemm finnes, och det är förbannat jobbigt!
Vägrar komma ut men men tillslut så ska vell det ge med sej, efter morgondagens kur så sjunker tablettkonsumtionen till bara 4 per dag. Det känns finfint :)
Nej nu ska ja röja lite här hemma :O)

Inte helt på toppen.

Ursch, idag mår jag inge bra alls. Ont i kroppen, orkeslös och helt matt.
Men det tar vell ett tag att komma in i rutinerna och sej själv igen efter man har legat konstant i en sjukhussäng utan att göra ett knyst. Så nu är det att ladda batterierna och bli bra igen.
Så otroligt skönt att få vara hemma, slippa ligga och lyssna på hon som låg i samma rum som mej hosta och harkla sej! Lyssna på när hon ringde upp hela sin pro-krets och berättade om att hon inte kunde bajsa å blablabla.
Så jag njuter mycket just nu över att få vara hemma.
Härligt känsla att få väsnas hur mycket man vill, slippa ha någon som kommer och glor på en natten.

Nej nu ska jag fortsätta samla kraft att gå ut med hundarna en kort prommis så dom får rastas.

Tävlar igen, i hopp om att vinna. =)

Jag är med och tävlar ännu en gång om den rosa lådan hos http://shingela.se/ tävlingen pågår till 1:a oktober så testa ni med så det kan dofta lite roligare när ni diskar eller andra roliga saker :)






http://www.clazzyfashion.se/
http://www.frozza.se/
http://www.fluffbabes.se/


Tack Cajsa :)

Världens snällaste och bästaste Cajsa har fixat min blogg så nu är den lite mer personlig :)
Tack tack tack tack, världens bästa Cajsa :)

Nu är jag hemma iaf! boss och tjabbe vart överlycklig, så nu sitter jag här hemma med mina älskade djur. slappnar av och lyssnar på doktorns åder: vila i en vecka! :P

Cajsa: jag har inte grissjukan, det står på min diagnos att jag har: Astma med akut bronkit, innebär förskyldningsastma så jag är riskfri på grisfronten :P

Home sweet home!

Tack igen Cajsa :)  http://cajsabloggar.blogg.se/

YES!

Jag ska få komma hem idag! Hem ljuva hem! Nyss pratat med en gubbe som är liknar Mick Tolbot som Robert Gustafsson spelar i Nile City! Så jag ska få gå på kortison ett tag nu, antibiotika vet jag inte riktigt och ta två doser av pulmikort morgon och kväll. Sjukskriven i en vecka så nu ska man ligga hemma och hämta igen sen en vecka och bli bättre. Ligger hellre hemma än på detta ställe. Så nu sitter jag och inväntar sjukgymasten som ska komma och lära mej hur jag ska andas. Haha hur man nu andas fel eller rätt de ska bli intressant..
Men jag blir utsläppt i eftermiddag :D :D
Så nu ska jag bara vänta på den gubben/tanten och sen invänta att en annan av Mick tolbots crew ska komma och ge mej papper med sjukintyg och allt sånt och papper på medeciner och instruktioner. Så hoppas dom snabbar sej men dom trodde jag skulle bli kvar efter lunchen i vart fall. Men jag ska få komma HEM !
HEM HEM HEM HEM HEEEEEM! Jippie :) Ni fattar inte hur lycklig jag är just nu!
 =)

Hoppas!

Jag hoppas och håller tummarna nu, att jag ska bli utskriven idag. Annars vet jag inte vad jag tar mej till.
Känns nervöst, ungfär som första skoldagen när man skulle börja ettan när man var 7 år.
Hopppas hoppas hoppas. Att allt går vägen. Att jag är frisk nog för att få komma hem.
Finns inget värre än hemlängtan.. Hatar sjukhus. Så snälla snälla gode gud eller vad som nu styr över allt, gör så att jag får komma hem idag!

Nu är det synd om mej..

Ja nu är det synd om mej.
I måndags som jag skrev vart jag förskyld, i tisdags så mådde jag ganska bra ändå. På onsdagen kände jag mej fisk så på torsdagen gick jag och jobbade vilket jag inte skulle ha gjort!.
Efter jag kom hem från jobbet den dagen så var jag helt slutkörd!
Somnade en sväng på soffan efter en varm dusch. Helt slut hela dagen och kvällen.
Natten kunde jag inte sova för jag hade sån jäkla hosta och fick inte i mej luft.
Tror jag lyckades sova 1½ timme på hela natten, fick ta bricanyl för att orka andas.
Klockan 8 fick S köra in mej på akuten. Kom in  på engång.
Kollade EKG, blodprov och allt sånt.
Hamnade på ett rum, världens tråkigaste rum dessutom. Världens obekvämaste säng. Stige höll mej sällskap.
Trodde det skulle bli som sist men det blev det inte...
Fick ligga på det där tråkrummet i 6-7 timmar sen kom det en doktor och berättade att dom inte ville släppa hem mej så jag skulle bli kvar på observationen över natten. Så jag skickades iväg till ett nytt ställe.
Fick ligga i en skönare säng, trevligare personal.
Där kollade dom upp mej stup i kvarten, kollade syrersättningen iaf en gång i timmen.
Frågade hur det var, jätte trevlig personal. Pratsam och allt kändes lite roligare när man fick vara där.
Stige höll mej sällskap i stort sett hela tiden förutom när han fick fara hem och rasta hundarna och mata dom.
Fick en massa medeciner som gjorde att mina luftrör skulle vidgas så det skulle bli lättare att andas.
Fick syrgas, och fy fasen vad det killas i näsan!!
Inge kul alls men det gatt jag sova med iaf.
Fick låna en batteriladdare av en sköterska för hon tyckte synd om mej som inte hade batteri på telefonen.
Så hon kom med en laddare så jag kunde låna över natten så jag kunde ringa hem och så.
Väldigt snällt! Hon är värld en dagens ros eller dagens bukett.
Dom kollade till en hela natten så att allt var bra. Och det lät  som om jag skulle få åka hem på morgonen. 
På lördag morgon så kom det en lungdoktor, och berättade att dom ville ha kvar mej längre så jag skulle flyttas till Lung avdelningen. Jag ville mest bryta ihop så jag ringde Stige med en gång när doktorn hade gått..
Han var redan på väg till mej så jag fick gråta ut lite hos han där på morgon kvisten.
Ringde pappa och berättade vad som händer och sker.
Snäll som han är så skulle även han hälsa på!
Så efter en timme så bedgav det sej till röntgen, sen vidare på lungavdelningen. Kom hit upp vid 9 tiden.
Och här händer det ingenting på denna avdelning. En jäkla skillnad för på OBS kollade dom upp en hela tiden.
Klockan 16 kom dom första gången så jag fick inhalera och kollade syresättningen som hae blivit lite bättre.
Sen hände det som inge mer.
Aja, pappa och gustaf kom och hälsade på, frågade om ja fick låna pappas dator.
Men han ville inte riktigt långa ut sin dyrdator så han km hit och föreslog att dom skulle köpa en ny som jag får ta på avbetalning. Underbart! Jag har något att spendera tiden med. Bror installerade in den så den funkar rätt.
Stige hyrde 4 filmer så jag har något att göra.
Så nu har jag tidsfördriv iaf. Så det är jag jävligt glad över så man slipper ligga och stirra i taket och lyssna på p1 eller p2. kuuula kanaler..

Nu kom nyss sköterskorna och kollade syresättningen och temp och vikt.Syresättningen låg på 93 nu, va lite lägre än i gårkväll för då var jag på 95. Bläsch vill att de ska gå upp så aman får komma härifrån, så nu är de bara att´invönta doktorn igen och höra vad han säger..
Så nu är de bara att inhalera combiventen och vänta.
Även vänta på att kom kommer och lägger om armen så jag kan få gå och duscha. Och blodtrycker ska dom vell ta å lät de som. 
Det värsta med stället är att dom har äckelmat.
Första maten jag fick i fredags var pyttipanna som ebart smakade smör, åt en gaffel sen gavjag upp. Snusk! Middagen var en billys panpizza som smakade skit, åt lite mindre än hälften. Till kvällsfika fick jag kaffe och två skinkmackor som var det godaste jag ätit på hur länge som helst kändes de som..
På lördagen fick jag pannkaka från tyskland som smakde plast till lunch. Till middag fick ja nån sorts pannbiff som var lika stor som en femkrona två små pluttar och två stooora potatisar. Jävla mätt man blev på det då..Så idag ska Stige få köpa räkmackor åt oss så man får i sej nått gott i vart fall.

Nej nu ska jag fortsätta med mitt inhalerande och vänta på bättre tider!


Min älskade Boss 1 år!

Min älskade Boss fyller 1 år idag!
Ett helt år!
Så nu här på morgonen har jag, Boss och Tjabo firat med en Boss tårta.
Och gissa om den var omtyckt. :D
Och pressenterna var även väldigt omtyckta :)
Han fick även bada igår kväll men det var minsann inte lika skoj!
Så jag blev ungefär lika blöt jag med om inte blötare än vad Boss vart haha. :)

Bild när jag var och tittade på Boss 8 veckor första gången
(Går att klicka på så den blir större)


Boss 9 veckor när vi har anlänt till sina nya domäner i Östersund Torvalla
(Går att klicka på så den blir större)


Boss och Tjabo ute och leker första gången tillsammans.
(Går att klicka på så den blir större)


Boss ca 4 månader
(Går att klicka på så den blir större)


Bossens 1 års tårta


Boss och Tjabo inväntar tårtkalaset med paketen uppradade.


Boss uppskattade sin Mr. Pig


Elof vill även han smaka.


Boss gillar garnityren som besår av renost på tub :)


Tjabo och Boss inväntar att få starta kalaset!


Tjabben äter sin tårtbit

Och Boss äter sin bit.


Och här har vi ett klipp när Boss går lös på Mr. Pig.
Har kameran åt fel håll men de får ni leva med. :)


Ojoj så styggt!

Insåg just att det är en som har nästan samma blogg side adress som mej!
Jag har ju Bergmanskans men det finns även en som har Bergmanskan.
Det var ju lite fult och styggt att det finns fler där ute som just kallar sej för Bergmanskan. :P

Aja, idag mår jag lite bättre, har i vart fall inte ont i huvudet och i halsen - än.
Hoppas att det håller i sej!! Känner mej ungefär som igår när jag vaknade, men efter ett tag så kom allt som ett bombnedslag. Men hoppas hoppas att det inte gör det idag. vill inte ligga på soffan en dag till och må dåligt.

Ikväll ska vi göra födesledagstårta åt Boss som fyller 1 år imorgon. Ska inhandla partyhattar med. Så får man se om dom kan ha på sej dom. Tjabo vet jag att han klarar det men Bossen är en heeelt annan femma!

Och min älskade S är underbar! Igår när jag låg helt off i soffan och mådde pyton så fixade han på och lagade mat och pysslade om mej :) Även idag gör han det för han tog med sej hundarna på jobbet. Känns otroligt skönt att slippa det att behöva springa ut med dom för nu kan jag koncentrera mej på att ligga inne och bli frisk!
Så tack älskling! :)


Mina ögonstenar!
Boss som snart är 1 år och Tjabo som snart ät 13 år.
Tiden går fort! Allt för fort
.


Jag är med :D

Hittad en rolig tävling hos http://shingela.se/ om den rosa lådan :) Så nu är det bara att hålla tummarna ! :D



http://www.clazzyfashion.se/
http://www.frozza.se/
http://www.fluffbabes.se/


Fördriva tiden.

Sitter och väntar på att klockan ska bli 16 så S. och hundarna kommer hem.
Ganska skönt ändå att han tog med sej hundarna på jobbet.
Inge kul att behöva springa ut med dom när man är sjuk.
Bläschaa. Någon som vill köpa min huvudvärk+ att ni får snor på köpet?

Alltså det känns så sjukt!
Boss fyller 1 år på onsdag.
ETT HELT JÄKLA ÅR!
Min plutt är en stor plutt nu.
Så på onsdag ska han få en tårta av oss. Inge en människo tårta men en hundtårta. =)
Filmen som ligger på youtube från när Boss är ca 10 veckor. :)




Mer död än levande.

Så känner jag mej just nu.
Har varit pigg och alert hela jäkla helgen.
Och imorse när jag vaknade så kändes det som om skallen vägde ett ton.
Ett ton med snor ungefär. Hade ytterst lite ont i halsen som efter ett tag vart värre.
Och på det så har jag huvudvärk så det känns som om skallen ska sprängas.
Så det var inte så mycket mer än att sjukskriva sej för kvällens jobb.
Känns förjävligt. Hade hellre jobbat men nu när det är grisinfluensa tider så får man inte närma sej jobbet om man snorar eller visa minsta symptom på att vara en gnutta förskyld.
Så det suger kraftigt skapligt mycket.

Så det är bara till att kurera sej så man blir kry nångång.
Och inte fan kom spisen i dag heller. Den fanns inte på lager så jag får glatt vänta till onsdag eller torsdag.

Nej nu ska ja krypa ner under täcket igen och de om man lyckas somna en sväng så kanske det här ger med sej.
Sova är vell den bästa medecin när man är sjuk.. Eller?

Så jag säger bara: Mahnahmahnah!




Gääääsp

Idag har jag en trött dag.. Satt och pratade med Diana i natt i 2,5 timme. Haha mycket som skulle pratas och insåg att vi har haft ganska lika liv med släkt och sånt. Men lite nya namn åt folk haha. Kul :)

Jag får panik över att veta att jag är arbetslös. Och över att man inte kommer in på utbildning när man har bra betyg. Jag står i kö nu men ändå så går jag inte före nästa omgång. Det suger. Det är fortfarande dom som inte har gymnasiebetyg eller fick samlat betygs dokument som går före och de suger hårig barbapappapung.
Jag söker jobb, alla jobb som går att söka. Jag vill flytta. Men vet inte vart men jag känner att jag har ingenting kvar i den här stan att göra men ändå har man hela livet här?
Boss fyller snart hela 1 jäkla år! Fan i mej vad tiden går fort. För fort.
Min lilla plutt växer upp. Eller lilla och lilla, han är för stor för att kallas lilla.
Har börjat testa det här med klossträning för fortfarande så är fotpositioen helt fel. Klossträning är förvirrande men nångång ska vell vi med lyckas så man kanske kan ta sej ut på tävlingsbanorna.
Tjabo är gammal och skröplig. Men han hänger med. Han har fått för sej att han ska slicka sönder sina hasor.
Så han har fått gått med rött bandage för att skydda så han låter bli. Såg förra veckan att det höll på att bli sår men de fixade vi med bangade. Men nu ser det bättre ut i vart fall. Min gamla gamla skröpliga gubbe.


Tänk fall ja var en barbapappaaaa?




Så vackert!

Så vacker sång så man skrattar :)


RSS 2.0