Nu var det länge sedan!

Nu var det jätte längesedan det vart uppdaterat här så de är vell dax nu då?
Hänt sedan sist, ja tråkigt besked om huset. Vi stannade på 950,000, jag släppte drömmen och kärleken. Igår kom kärleken tillbaka igen. Men de berättar jag mer om senare när de blir lite klarare besked.

Jag har semeter, i like it!
Inte världens bästa väder men va fan, bor man i jämtland så gör man de! Då gillar man läget!

Stråket startade igår, sviiiin kul! Men dumma som vi var så åt vi inte nå riktigt på hela dagen. Vi åt en älgwrap när vi kom ner, vilket resulterade i att jag började må jätte illa redan vid 23-tiden så då gav vi upp och for hem. Jag somnade på engång när jag såg sängen hemma.
Så idag ska jag äta ordentligt innan det är dax för att sänka en massa öl haha. :)

Ja de va vell de som har hänt?

Jobbhelgen är över.

Ja nu är jobbhelgen över och det är redan tisdag. Var dyngtrött idag så jag tog mej inte upp förrens vid 14-tiden.
Så nu på kvälls kvisten for vi och hyrde film och köpte snärddas!
Helgen har gått fint! Va trött i fredags, men det var vell förståligt. Sedan så har ja varit pigg lördag och söndag.

Idag så började ett budkrig på huset vi vill ha. Men det börjar bli lite för dyrt för oss just nu så vi får nog ta de lilla lugna. Än så länge är de bara vi och en till som budar men mäklaren är så satans otrevlig så det är hemskt!
Vi lade ett bud 27:e. Sen la inte den andra sitt bud förrens i fredags. Stige ringde mäklaren flera gånger under dom dagrna och fråga om det gick att påskynda processen lite för vi vill som ha det huset. Nej men hon va så otrevlig så.
Så idag när den andra började buda hejvilt och vi lugnade ner oss vid 970,000 och tänkte att vi vill vänta nån dag.
Efter typ en timme så ringer märklarn och undrar om vi kan snabba oss lite för nu helt plötsligt vill hon ha en snabb affär!?
Så Stige sa de att vi tänkter inte stressa, gick det inte att skynda på allt för våran skull, varför ska vi skynda på för hennes? No shit sherlock!

Så vi får vell se, men det känns lönlöst att vi ens kommer få mitt dröm-hus.
Tänk om den som säljer kunde välja oss ändå? Drömma går ju. Det är ändå säljaren som har sista ordet.
Men det känns långt bort. Väldigt långt bort.

Aja, imorse (måndag) när jag kom hem från jobbet så läste jag en blogg, om en hemsida där dom säljer smink, parfymer och allt möjligt på Lycko.se så jag klickade mej dit, beställde grejjer för 777:- haha.
Sen när jag vaknade idag så ringde jag och beställde en klipptid med färgning och slingning! Känner mej lite vild och galen. Men nån gång ska jag vell kunna unna mej nått till bara mej som ingen annan jäkel behöver ta del av?
Allt för sällan man gör de!
Så nu tisdagen den 12:e juli så är det dax kuuuul! =)
Har ingen aning om hur jag vill ha de, sa de till frissan. Hon sa att vi kommer nog på nått bra när ja kommer dit! =)

Nej nu ska ja försöka sova. God natt!

Tandläkar-skräck!

Ja jag kan nu titulera mej som en person som har tandläkarskräck!
Förut när det var gratis så var det inga problem, la mej i stolen, vägrade bedövning när dom borrade och jävlades.
6 år senare - jag är livrädd. Haft tandvärk i en vecka, med alvedon så har den försvunnit.. Fram tills igår kväll.
Halva ansiktet smärtade, det kändes som om det pulserade. I morse fick jag nog hade inte lyckats somna på hela  jävla natten för att det gjorde så ont, så då ringde jag till akutjour tandläkarn. Fick en tid 11:30.
Jag fick tammejfan panik, tårarna rann. Elof kom och la sej mitt på mej och kurrade och tittade oförstående på mitt grinande och snörvlande ansikte. Men han låg kvar. Han brukar inte komma så där så han kände nog på sej att matte höll på att freaka-ur.  Efter många om och men s lyckades jag somna, fick sova i en hel timme. Sen var det dax att bege sej till människo-plågarn!


Fick först träffa en kille som hette Erik. Han pluggade till tand-sköterkska. Förklarade läget att jag är förbannat rädd och har skräck. Han var snäll, förklarade varenda liten prossidur som skulle ske, vad han skulle göra med min arma mun. Det kändes som om han hade en form av empati jag inte mött av en sån där människo-plågare.
Han höll nog på i 30 minuter och kollade på min tand. Fast det kändes som en evighet.
Sen fick jag träffa människo-plågarn delux (tandläkarn). Fattade nätt och jämt inte vad människan sa, hon stapplade sej fram när hon pratade och hade en röst som lät som om den skulle brista i målbrott vilken sekund som helst.. Och hon verkade absolut inte förstå varför en människa är eller kan vara rädd för tandläkaren.
Hon sa det med en sarkastisk ton flera gånger "Det här är vell inget att vara rädd för".
För mej var det de. När do tog fram bedövningssprutan så brast de, tårarna rann. Efter 8 bedövnings sprutor så kände jag nästan inget. Det gjorde fortfarande ont men inte hela tiden.
Sen pratar dom om att tanden är död. Men det gör förbannat ont när dom rörde omkring där inne. Så då tvekade dom, är tanden verkligen död?
Efter 2 timmar tog vi en paus. Jag gissar på att människo plågarna var hungriga för jag hörde deras magar kurra. Men då säger dom att jag blöder så vi ska vänta en stund. Och då tog dom lunch så jag fick isitta i väntrummet i panik över att jag inte är klar. Erik kommer då ut och berättar för mej hur otroligt duktig jag är som tog mej hit, att det är få som klarar det.
Sen efter en halvtimme när lunchpausen är slut, eller som dom kallade de "nu har du slutat blöda". Så fortsatte dom, jag kände mej lugnare då. Så då var det bara lite borrning kvar och lägga igen hålet dom gröpt ur mej.

När hon lagt ifrån sej slakt-utrustningen så säger hon "Ja nu får du inte äta eller dricka på en timme, sen får du kontakta en tandläkare som lagar tanden åt dej". Jag frågar om vi är klara, hon svarar ja och jag hivar mej ur stolen och säger halleeelulijaa! Hon höjer märkvärt på ögonbrynen då och säger åter igen att det  där var vell inget att vara rädd för. Jag tackar för mej och tar mina kliv mot receptionen och förväntar mej en räkning på minst 5000. Men tju fick jag, ynka 450:- kostade det. Fick min rabatt från försäkrningskassan på 600 kr. Så de vart ju inte farligt dyrt.

Så då kom S och hämtade mej, jag for hem, la mej på sängen och somnade omgående.
Så nu är jag uppe och hoppar efter 4 timmars sömn på  24 timmar och redo att jobba natt. Men först och främst - middag!

Så nu ska jag hitta en bättre tandläkare som förstår sej på oss som är rädda för tandläkaren. Men de får vänta för alla har sommarstängt av dom privata. Men till hösten så blir det.



Badar dagar!

Varma härliga dagar man har fått haft nu i ett tag. Och höroch häpna, har fick vara ledig i två dagar när det var finväder. Det tillhör inte vanligheten. Oftast när jag är ledig så regnar det. Men nu har de varit fin väder i hela två dagar som jag har varit ledig. Nog för att jag har sovit bort mestadels av dagen men ändå. Jag jobbar natt igen och lyckades dåligt med att vända tillbaka dygnet haha.
Igår (onsdag) så kom stige hem efter att ja jobbat över, och säger "Vi ska till önsjön och bada bara jag har slängt i mej lite mat" Ohoh kuuul! Kul med något spontant som händer i livet utan en massa planer.
Så Boss var så nöjd så med att simma omkring. Ny kameran följde ju självklart med.
Och jag är så jääkla nöjd över den. Fick till en bild som visar att det är en jäkla bra kamera..



Just det där att den fångade spegelbilden så klart. Det vart inte ens suddigt. Det är för mej en bra kamera haha. Inte så många krav henan heller! :O

Stige jobbar sista dagen imorgon, sen är det semester för hans del! 
Jag har 5 nätter kvar innan min mini-semester. Ledig hela 17 nätter. Och då blir det stråkning för fulla muggar!! 
Längtar som en tok tills stråket öppnar, det ska bli så himla skojj!! =)
Först så ska vi till ö-vik en sväng, det är det vell de ända res-planen vi har inplanderad. Sen är det bara stråk som gäller! =)
 

Ryyyyysiningar!

Kvällen har spenderats framför tvn, med att titta på Big 4 på SVT. Bäst var Metállica självklart. Skulle ha varit kul att stått där nere på Ullevi och hoppat, skrålat och head-banga!
Och nu sitter jag och kikar runt på nätet, med allsång på skansen i bakgrunden haha! Finns inte allt för mycket att se en natt mot måndag om man säger så. Håller på att vända på dygnet igen, för nu går man på en fem-nätters vecka. Så denna vecka har jag det jag gör.
Evert, eller Mojj som han heter för oss, är en liiiten djävul. Men ack så söt!
Han far omkring överallt, busar och bråkar. Jagar både Elof och Boss. Men bra av dom att dom ger igen till den lilla terrorist-katten! Fast Mojj fattar inte alls varför dom blir förbannade och flyger på han. Han är lika oförstående ändå. Men nån gång lär vell han med fatta att hoppar man på andra så får man banne mej leken tåla.

Jaja, helgen har bestått av sömn ungefär.
Klev av jobbet i fredags morse, låg och vred mej i sängen och kunde inte sova, men tillslut när klockan plingade 10 så infann sej sömnen. Sen klockan 12 så ringde snälla Annichen och berättade att hon stod utan för min dörr haha. Så de va bara att bege sej upp och öppna dörren. Men de va ett fint vaknade, hon hämtade en öl åt mej som ja svepte rakt upp och ner! Sen va ja fit-fot-fight och for på Expo Norr och kikade runt.
Fick i mej en till öl där borta med till maten.

Sen efter en massa timmar ute på snurr så mötte jag upp Stige på Lillänge och handlade mat och öl till tusen.
Sen hem och drack nån öl sen slocknade jag i soffan tvärt. Sov från 19-23 ungefär. Var vaken fram till 02, sen sov jag igen och vaknade klockan 12 på lördagen!

Sen lördagen vart lugn den med, drack nån öl, for till Bjärme och spenderade kvällen där och ytterligare några öl för min del.


RSS 2.0