Alltså jag hatar dej!

Det är så jävla sant! Jag hatar dej! Jag har sett upp till dej hela mitt liv fram tills för några år sedan när jag började inse vad du var för person. Egotrippad, bryr dej inte ett skit om andra. Glömmer allt. När väl en annan försöker så får man ingen reaktion. Är det så jävla konstigt att man ger upp? Nät jag väl ser dej så är det em främling som står där framför mej. Tänk om de kunde vara som när man var barn igen när du var min största idol? För då brydde du dej iallafall.
Du ljuger och förnedrar, lovar och bedrar!

Lite smått deppad.

Ja så känner man sej just nu. Varför?
Jo de ska ja berätta. Det regnar hela jävla tiden, man blir inte mer lycklig över att se ut på detta väder.
En till sak att jag kan i stort sett säga att jag är arbetslös nu, känns ju jävla kul. Jag som hoppades på att jag skulle komma in på utbildningen men inte de.. Och det finns inget jobb på mitt jobb nu fram tills kommunen tar över och det ser inte så roligt ut då heller när dom väl har tagit över. Så nu dröjer dej mer än en vecka tills jag har mitt nästa arbetspass, sen dröjer de två dagar sen har jag ett till sen har jag inget mer!
Så lite smått panik har man vell. Så jag har skrivit personligt brev, två st ena vart jag inte nöjd med och nu ska jag skriva om de jag gjorde senast för ja glömde skriva dit en massa, men de ska ja skriva när ja kommer hem till pappa för jag har ju ingen skrivare men ja måste nog ta och införskaffa mej det för de e drygt att behöva fara runt till olika ställen där der finns skrivare. Så nu ska ja skicka ut brev till hela jävla stan, ihopp om att någon nappar och kanske ringer upp och säger "Välkommen på interjuv". Eller att alla jobb jag sökt innan hör av sej men allt känns hopplöst.
Jag får panik över att veta att det finns inget jobb. Hur ska man klara sej? Betala alla räkningar?
Urscha. Så har man sin positiva sambo som alltid säger "Det ordnar sej" Jag hoppas och tror att det ska ordna sej men det känns som om allt går emot en. Har sagt till chefen att jag vill ha sista natttjänsten så hon skulle höra sej för om det fanns någon möjlighet om det kunde gå att lägga den som ett vik tills jag börjar skolan. Så jag håller tummarna nu som tusan..

Nej nu ska ja invänta att fröken Lotten kommer och hämtar upp mej så ska ja på bilbingo och förhoppningsvis vinner man något.. Aldrig varit på bilbongo förr så de ska ju bli spännande.
Och S bowlar och dricker öl med jobbet. Skapligt avundsjuk på honnom men men!

Drömmer mej tillbaka för en stund

Stop! Hej, hallå! Jag ville bara säga, du är inte ensam om att bära denna längtan!

Just nu drömmer jag mej tillbaka till yran, torsdagen då perssons pack spelade och jag var som ett barn på julafton. Min dröm att få se dom, så jävla bra! Eller som när man var liten och pappa spelade Äkta Hjärtan skivan på cdspelaren på fredagkvällarna. Minnen, underbara minnen! Tänk om man kunde få vara barn för en dag? Inga beskymmer, bara lek och skoj hela dagarna igenom. Man såg allt som kul, undra hur många timmar man spenderade med att ligga i gräset och leta fyrklöver. Eller när man rullade ner för slänten inlindad i en filt som drog åt sej allt gräs man kan tänka sej. När man alltid plockade första blombuketten med några få natt och dag och såna där vita små blommor och gav till mamma.
Nä barn för en dag, eller en vecka vore underbart kul!

Nä slut drömt nu, åter till verkligheten.
Idag fick jag det trista beskedet att jag ej kom in på utbildningen. För att dom prioriterade dom som inte hade slutbetyg. Så det var de första gången jag har hört att om man har ett slut betyg så kommer man inte in på utbildningen.. Bra jävla konstigt! Så nu står jag i kö för nästa omgång dom ska starta och kommer förhoppningsvis in då istället, Men nu när man var så jäkla taggad för att få gå den där utbildningen. Ack nej ack nej.

Och Boss har hunnit blivit 11 månader, inte hunnit väga honom än jobbar på tok för mycket.
Och han har börjat bliit kaxig mot Tjabo.. Så just nu känns det som man väntar på att dom ska ryka ihop så dom får göra upp för nu är Bossen på utmaningsfärd. Pinkar över varje fläck som Tjabo pinkar på. Ställer sej utmanade upp mot Tjabo och Tjabben är ju inte den som viker av så de känns som om snart så ryler dom ihop. Var nära 3 gånger igår när vi var ute och busade. Men Tjabo var inte så exemplarisk, han var ganska duktig på att trigga Bossen.
Så båda två fick timeout omvart annat.
Tränade lydnad med Bossen igår man han är så inne i alla lukter och för allt för att inte lyssna på mej just nu. Men vi kämpar på, nångång ska vi allt få till sättandet vid fotpositionen och ett snabbare läggande. Och allt annat som vi ska träna in men det känns som om vi måste få till fotgåendet just nu.
Men nu kör han med det, går jättefint i 10 meter sen så ska han iväg på sina egna roligare upptåg. Så tillbaka i positionen och försöka igen. Ibland så känns det lättsammare med tik haha :P Närå men jag är nöjd med min blobb Boss. Fast man får ha ett jäkla tålamod!
Håller på å fundera, någon som vet vilken ålder ungefär man ska göra höft/armbågs röntgen..?
Måste ringa snart och fixa till för ettårs vaccinationen så man har en tid fixad.
Kollat på eftersökskurser men i Östersund har man inte ett skit. Nej nej..
Känns som kul att gå en kurs uti de även om jag är van att viltspåra så skulle det vara kul att få gå med Boss så man får gå hela tjofadderittan med han också.

Nej nu ska jag försöka övertala min karl att gå ut med hundarna för ja e så jävla trött så jag vill inget hellre än att sova just nu.. Kommit in i en trött period! Gäsp och adjö!


Hänt sedan sist?

Ja ni! Det är inte mycket men ändå fullt upp.
Jag har jobbat som en galning, 7 dagar på raken varac två st 12 timmarspass. Kul värre. Näe..
Jag har haft hosta mer i en vecka nu, så jag har inte kunnat sova något, vaknat femtioelva gånger varje natt och vaknat dödstrött när jag vaknat men släpat mej på jobbet ändå..  Men nu inatt har jag sovit så gott, har äntligen en ledig dag idag! Så jag gick och la mej igår kväll vid 23, vaknade idag vid 12. Jag har inte vaknat en ända gång i natt. Sovit rakt igenom och jag säger då de fy fan vad härligt!
Men vad jag vaknade av var inte lika kul, Boss kom på att man kunde gnaga på tapeten inne i sovrummet så jag vaknade av ritsch ratch. Aja men de får jag leva med jag har ju sovit så jäkla länge (men det behövdes ta i gen en veckas sömn kan ja lova) !
Så ut med hundarna, hittade oss en fin fotboll i höggräset som behövde nya ägrare hehe =)
 Så vi hann leka liten stund på fotbolls planen innan det kom ett gäng killar som skulle te å spela så då begav vi oss därifrån men efter jag gått en bit så gick dom därifrån. Men jag ides inte gå tillbaka haha jag vart en ordentlig lat mask men vi ska dit sen igen om vädret håller i sej och et ger fan i å regna!

Ja och jag och S har ju varit tillsammans i hela långa 7 år.
Jäkla lång tid de, och kul har det varit :)

Men nu ska jag bju på lite bilder från i sommar från semester och yran..

Boss och Elof myser i fåtöljen.


Boss på traktorrace i Döviken. Vart erbjuden en femma för Boss av en liten tjej på 8 år, men jag tror hon mer ville köpa Tjabo av mej men jag sa att han kostade 10 miljoner så frågade hon vad Boss kostade och då savarade jag "när han är omöjlig och dum kan du få han för en femma" Då jäklar var hon snabb upp med en femkrona haha!


Tjabben på traktorrace


Stiges gädda på 3,5 kg som han drog upp i övik. Ful best som tog ett tag att dra upp!


Boss som sitter och inspekterar när Stige flår alla fiskar så de kan bli kattmat.
Brevid sej har han pinnen vi klubbade ihjäl fiskarna med!


Här har vi alla fiskar 1 aborre, 2 gäddor, 1 id (?)  och min mört som jag drog upp på 8 hekto (den som ligger längst ner) Största fisken ja ha dragit upp haha! Men jag höll på å få en stor gädda jag med men Stige var lite för slö med håven så precis när vi skulle ta upp sen så slet den sej..


Bossens ärrade nos efter en träff med en förbannad pitbull/amstaff..


Jag på lördag morron på yran  2/8 som ska ner på stråket.. Var full när jag vaknade.. Kanske syns?


Jag på stråket på lördagen 25/7 . Hungrig på mera öl =)


Jag på stråket 2/8 fullare än fullast mouhaha. Måste erkänna att Norrlands var mycket godare på dagtid på stråket för då var dom kalla för på kvällen är dom varm haha :P


Stige var nog lika full han när han vaknade men vad mer kan man begära efter 5 dagars konstant supande? =D


Mitt tredagars yran band


Ständut Blakk!


Jag och Stige på ständut blakk i världens bästa öltält på stråket Sommarlandet!
Ser vi nykter ut?? :D

Jadu!

Jag säger då bara de, vilken underbart rolig vecka det har varit.. Stråket och Yran! Helt underbart!
Fest 10 dagar rakt igenom Skulle man kunna spola tillbaka tiden så skulle jag göra de nu med en gång bara för att få festa och umgås med allesammans. Så underbart kul att vara på stråket, lyssna på Ständut Blakk, dricka öl, sjunga, dansa, snusa.. Jag vill inte börja jobba imorgon.. Jag vill fortsätta yran och stråket en vecka till men nu är de roliga över och allvaret tar vid! :( Men men... Om ett år så smäller det igen :)

Tack kära vänner för en underbart kul vecka!

RSS 2.0