Happy Födesledag to mej,

Jajemen nu är 23 års tiden förbi och välkommen 24 år.
Hujja hujja va tiden går fort, snart är de vell julafton å snart.
Tack snälla vänner för alla grattulationer :)

En dag kvar

En dag kvar tills man fyller heeela 24 år. Och här hemma bakas det tårtor hejjvilt. Håller på att göra en marängbotten till ena tårtan men den kommer nog bli pajjas skulle jag tro för jag fick som inte till marängsmeten.. Meeeen då är de bara börja om från början om de blir fel haha :)


Agillity!

Har varit på road trip lite här och var i vackra regninga/soliga jämtland :)
Och när vi for omkring där på vägarna så hittade vi en agilitybana.
Parkera bilen, ut med Boss och testa hejvilt. Första gången han har fått testa och han var mer vild en tam. haha :)
Hindrena var svinkul, tunneln var liiiite läskig, A-hindret var kul, vippbrädan var läskig, balanshindret var kul. Slalom fattade han inte ett jota av. Men iofs jag har ju inget godis med mej heller så han fick ha mej och beröm som belöning så jag är stolt över min lilla plupp :) Synd attt de va så lååååångt hemifrån. :/ Annars hade man ju kunnat varit där mer ofta och spendera tid. Jag vill ha en agilitybana!!!


Nä men glad midsommar på er gott folk :)

Underbart väder

Så härligt väder idag!!!
19 grader varmt i skuggan, strålande sol. Sitter just nu och väntar på att solen ska nå ballkongen. Det är trist att det inte finns nå bra ställe att sitta på här omkring när det är finväder. Sätter man sej på kullen utanför så kommer vell gubbjäveln och skäller på en. Och ja ids inte med den jävla idioten. Så jag väntar på att solen når balkongen så kan man sitta där istället, de dug du med.
Fast tänk om man hade ett hus, då hade man kunnat sätta sej vart som helt på gräsmattan. Meeeeen icke sa nicke.

Ska iväg och avstämma lite uppgifter i omvårdnaden senare idag.. Blir nå bra de me :)

Gav upp!

Vi gav upp budkriget på huset, en som började buda idag men när det klev över 600,000 så gav vi upp. Inte värt dom pengarna när det är så pass mycket att göra på huset. Så nu är det bara att hålla utkik efter ett annat hus, ett bättre hus..
Hoppas hela huset är fullt med vattenskador så den där andra som budade får punga ut med miljonbelopp för att rusta upp de höhöh. Evil evil me. :)

Ikväll så blir det bilbingo med bruttorna och Stige :)
Såg annons på det i tidningen så då sa jag bara "Meeen ska vi inte gå på bingo ikväll" och huxflux så var det fler som ville haha :) Så det blir bilbingo minsann och högsta vinsten är på 16,000 :) Så nu får vi hålla tummarna, iaf att jag får en hunka så blir vell ja gla ;P
Jag trodde på fullaste allvar att Stige var ironisk när han sa att han kunde följa med. Han hatar bingo mer än allt annat men han va på! :) Helt otroligt enligt mej haha! =)

Nej nu inväntar jag Stige, han ska komma hem med pizza idag. Det har blivit för mycket lyx på senaste tycker ja haha. Förra veckan åt jag och Annichen pizza till lunch, vi fikade en dag, i lördags blev det Max och idag pizza igen. Nä så efter denna pizza så blir de mindre lyx! :P

Måst bränna på mera kaffe å, vi ska ju ha med oss kaffe och bullar till bingon :D


Hurtbulle!

Vart ju hurtig nu en sväng, tog och rengjorde micron och spisen, planterat persilia och pioner i krukor. Så man får se hur många veckor det tar innan det börjar komma upp nått ur krukorna.
Just nu är det Tenacious D som är på oändligt hög volym på stereon och jag skrålar för full hals..!
Tänk om dom kunde komma till Sverige och spela??? Fy fan vad bra de skulle vara..


Inväntar

Inväntar att jag ska fara och jobba, börjar 12 och går till 21:15.
Idag är det ju de kungliga brölloppet så jag och den jag arbetar med, vem de nu blir, får vell försöka pyssla om tider så att dom som vill se får se på brölloppet. För jag gissar på att det är en hel del av dom äldre som vill se det. Så då tycker jag självklart att man måste fixa så dom ska få se de :)

Men fyyy satan vad det regnade igår, helt jävla otroligt. Det öste ner hela jäkla dagen, fram till 19 på kvällen då slutade de tvärt. Men det är fortfarande regn i luften..
Så jag tycker minsann de kan ta och börja åska och storma nå så förbannat. Jag gillar oväder, det är mysigt! =)
Igår kväll va vi och hyrde film, mysigt att höra regnet smattra på rutan och hur vinden viner utanför och mysa ner sej i soffan och glo på film :)
Så det blir till att forstätta kolla på film ikväll efter man slutat :)

Nee nu ska jag börja göra mej i ordning och sedan bege mej mot jobbet! :)

Haha ja!

Ett svar till Jennifer;
Haha ja Börjer lever än, men ja tror Börje behöver en kompis där han hänger så rart på väggen. Han har ju tilloch med en egen vägg där ingenting annat hänger så han riktigt är i centrum :D
Lill Panda, ja jag kan förstå att hu tycker synd om sej själv lill snurpan med blodöra! :(
Haha men en ko på gårn är ju aldrig fel, bara försa han te rabatten eller nå så den gödslar åt dej! :D
Men skaff dej en blogg ändå, nått händer alltid, i annat fall så har jag ju nått att svara tillbaka på i kommentarerna =)


Just nu

Just nu så leder vi fortfarande budandet, men dom ska ha en andra visning på måndag.
Men dom la en konstigt tid enligt mej, 11:30-12:30. Undra hur många som har tid att fara från jobbet för att kika på hus? Det visar sej, Stiges chef gav han ledigt så han ska fara dit igen och skriva upp sej igen för att via ytterliga intresse. Och så får han se om de är nå folk där.
Så ser det ut just nu på hus fronten :)

Jennifer: skaff dej en blogg för tusan så man kan läsa nå om ditt liv och få se lite bilder på Panda och Hedda! :) + att jag måste införskaffa mej en ram åt Hårige Börje, han börjar blekna lite där han hänger så fint på väggen så nu förtjänar han en ram! :)


Efter 4 veckor

Efter 4 veckors praktik så är de åter till skolan imorgon, känns jätte konstigt med otroligt bra att få komma igång igen. Och kollar man på schemat för dom tre kommande veckorna så kan man ju lungt säga att man har ju det man gör...!
Men de blir nog bra. Denna dag har vi inte gjort ett någe, handlat ben år Boss så nu har han de han tuggar på :)

Var på bio igår och såg Sex and the City 2, otroligt bra film, jag skrattade massor. Trodde den skulle vara sämre än vad den va, men den va riktigt braa! =)

Nu har budandet satt igång.

Nu har budandet satt igång på huset, va en som hade lagt bud igår så vi hakade på, just nu leder vi budkriget.
Så nu hoppas jag att den andra budaren inte budar nå mer så vi får de till ett billigt pris om dom som säljer godkänner det. :)

Igår var det klassfest. Full som en kastrull. Så idag mår jag som jag förtjänar. Seg som sirap ungefär och trött. Men hade jätte kul, fast ja hade lust att nita 2-3 pers igår, jag kommer aldrig någosin lära mej att gilla krogen. Om de blir att jag skulle börja gilla de så är de när helvetet fryser till is!
Fast de va ganska få ur klassen som va med, mn vi hade jätte trevligt ändå, vi var 5 st som va där. Fast vi vart fyra sen när de begav sej mot krogen. Kvällen avslutade vi med att köpa kebab där vid 02:40 som vi tog med oss och satte oss på en trapp och käka och hade vilda diskussioner om göran. men vem fan göran är har ja ingen aning om, tror inte de va nån av oss som visse vem denne mystiske göran var haha =)
Så ikväll så ska jag följa med Annichen och hennes vän på bio. Så man får hoppas man piggar på sej för annars sover ja vell genom hela filmen eller nå hahaha =)

Nä nu ska ja fortsätta titta på Åsa-Nisse =)

Avslöjande.

Har varit liiite hemlighetsfull den sista tiden, om en sak.
Den saken var att vi var och kikade på hus igår.
Jätte fint läge, huset ser fräscht ut. Men det är en hel del som ska göras på det..
Men det är vell lite tjusning att fixa iordning sitt eget hus. S har verkligen bestämt sej för att det där ska vi ha.
Medans jag är lite velig fram och tillbaka. Det jag velar med är att krypgrunden är fuktskadad. Och att fönstrena ska behöva bytas. Det är vell inte det billigaste ivärlden. Men säger S att det kan vi fixa, så tror jag på han. Men velandet kommer nog fortsätta tills det står klart att vi äger huset om vi nu får det vill säga. Men det verkade som om det var många som backade när dom läste besikningsrapporten från anticimex.
Det tåls att tänka på, och räkna på framför allt.
Men S har redan bestämt sej, och vart han än flyttar så flyttar jag med :)

Och ikväll är det dax för klassfest. Fast de verkar inte vara allt för många som ska komma men det blir trevligt ändå :)
Försöker klura ut nått man kan äta till middag, men det står helt still i huvudet.. humhum.

Väntar och ser.

Jag vill att dom ska höra av sej, så det bara är full fart framåt!!!
Jag vill ha torsdag nuuuuuu. =)

Miihii

Idag tog jag mitt första blodprov =) Och lyckades på första försöken, nemas problemas! :D
Så idag är det en braaaaa daaaaag! =) Min handledare är bra snällt som ställer upp och låter mej sticka nålar i henne haha =)
Så var de även näst sista praktikdagen för min del, har bara onsdag kväll kvar, sen är de färighaft på  de där stället! :D

Fem år sedan

Det var fem år sedan man stod på ett lastbilsflak och skrek för full hals och var så jävla nöjd över att skolan var över. Och det känns som om de vore 1000 år sedan. Åldersnojja? Nädå.
Men de skulle vara kul att få vara där igen, stå där och sjunga "Skäll inte på Hugo" och en massa annan musik. Men den minns ja bäst för de va bara jag som ville höra den ungefär haha :)

Aja, fick en glad nyhet och en tråkig nyhet igår och idag.
Den tråkiga är att världens bästa Emma K inte kommer ner nu i sommar, håller tummarna att din kropp blir bättre gumman så du blir frisk och kry så du kan komma ner till vackra jämtland och hälsa på :)

Den glada nyheten var att jag har bara två praktikdagar kvar istället för tre haha. Jag jublade inombords!
Dom skulle ha planeringsdag så då slapp jag vara där höhöhöh.

Och jag är så jäääävla pep, vill ha TORSDAG NU! För då kanske de blir en stoooor förändring i familjen Bergman/Stigebrand inom en snar framtid :) Jag håller tummarna att de blir som jag vill och hoppas att de ser ut som jag hoppas.. :) Iofs så ska man vell inte hoppas för mycket, men hoppet är vell de sista som lämnar kroppen?

Jag ljög..

Precis efter att jag hade postat mitt senaste inlägg så gick solen i moln, 20 minuter efter de så började det regna..
Snikigt värre..

Härliga värme!!

Äntligen har vi i Östersund fått lite smak av sol och värme. Det är så härligt!
Idag är jag ledig, har spenderat dagen med att göra lite uppgifter i omvårdnad.
Jag fattar inte själv varför jag sitter inne och gör det när det är fint väder? Men det känns som om det behövs göras för det drar i gång en massa nya kurser när vi kommer tillbaka så det är nog bara att göra undan och se glad ut tror jag..
Ska snart ta mej en sväng med Boss i fin vädret. :) Sen ska jag nog ta tag och städa lägenheten lite, ialla fall sovrummet ska få sej en städattcak och vikande av kläder.. Nån nytta må jag ju göra i hemmet med.
Jag och S hade en litet gnällbråk igår, han tyckte jag hade varit lat och inte ens kunnat samla ihop tvätten igår.
Men han missar att jag tar hand om disken, så jag drog med mej han in i köket och visade att jag hade nå fasen inte varit lat, jag hade tagit hand om det han går förbi var eviga dag och inte ens ser. Men då vart han tyst iaf! Haha! Så nå gör jag nytta nå, mer än vad han anar, tror jag..!

Nepp nu ut med Boss, sen väntar snabelfararn. :)

RSS 2.0