Knivar i ryggen?

Åhå, har en ledig dag idag på denna långa 6-dagars-jobb-vecka. Ingen härlig prommenad för ryggen med sånt slit-samt arbete man får göra vissa dagar. Både måndag och tisdag var ultimata rygg-dödar dagar. När jag gick från jobbet igår kväll så kändes de som om nån stack tusen knivar i ryggen på mej. Skönt? Nej.
Ibland funderar jag på vad dom som har gjort alla dessa hjälpmedel som finns att använda inom vården, vad fasen den personen funderade på medans den personen höll på att tillverka dessa. Bättre om saker kunde vara mer anpassat till varandra utan att gå-bordets ben ska vara för smala för att ens kunna komma åt en rullstol..
Med vissa hjälp-medel så sliter det mer på kroppen ibland känns det som.
Aja skitsamma, idag mår jag bättre och det känns bra.

Vet ni vad, om ca 31 dagar flyttar jag! :) Jag längtar massor, har ännu inte fått bilderna på huset och det stör mej.
Men Stige ska ringa till säljarn och höra vars dom tog vägen..

Packningen här hemma har avtagit en liten stund. Känns som om de mesta vi använder står framme nu och resten är nerpackat.. Tänk om dagarna kunde springa maraton förbi så vi landar på 1:a oktober?


Packningen har börjat.

Och jag har snart packat 10 flytt kartonger haha. Snacka om saker man drar på sej. Lär ju behövas 25 flytt kartonger till innan man är någorlunda klar här uppe i lägenheten känns de som..

Har ännu inte fått biler på huset. Men jag väntar på mail så vi håller tumamrna att de kommer snart!

Jag vill packa

Jag vill börja packa ner lägenheten nu! Men vill jag leva med kartonger överallt?
Jag har ingen aning. Men jag funderar på om jag ska fara och köpa flytt kartonger så kan jag börja packa ner sånt jag inte använder eller kommer att använda innan vi flyttar så som gardiner, dukar, böcker, gamla tv-spel, prydnads saker som ändå bara står och samlar damm.
Stige sa att nog kan jag börja packa om jag vill, vi kan stapla så länge.
Bäst av allt vore ju om man hade ett förråd som inte tillhör lägenheten, där man kan lägga in allt som är packat och klart för flytt, tills man får flytta in i själva huset.  De kommer bli kämpigt att hinna med känns det som, vi får tillträde till huset 1:a oktober, och hittar vi nån som vill ha den här lägenheten så måste vi vara ute sista september.
Snälla Annichen har erbjudit sej att vi kan få bo hos dom några nätter om det behövs med bo-haget (Jag, stige+djur)! Tänk vilka guld vänner man har ändå! :)

Sedan är jag lite less på Glocal-net. Dom kan inte leverera till Skute! Och jag har bindningstid fram till maj!!! 
Jag tycker det låter galet att jag ska stå och betala bara för att inte dom kan leverera. 
Måste man ringa och fråga dom först "Kan ni leverea dit jag ska flytta? Nähä, men då flyttar vi inte dit då" 
Bredbands bolaget hade mycket bättre med det, kunde dom inte leverera så avbröts bindningstiden och dom vanliga uppsägningsmånaderna kom till i stället - JUST för att dom inte kunde leverera!! 
Tag lärdom av det Glocalnet! 

Nej nu ska jag krypa till kojs och lyssna på ljudbok tills jag somnar!  

Husägare!!! =) =) =) =)

Härmed kan jag berätta att jag numera är husägare hahaha! =)
Skrivit på alla papper nu, säljaren ska mejla över bilderna på huset så jag kommer lägga upp dom så ni får se hur vi kommer att bo :)

Men nu ska ja försöka sova, ska ju jobba i natt! Men är nog lite för glad för att kunna slappna av och sova tror ja! =)

Allt bara handlar om hus nu.

Det ända jag tänker på är hus, renovering, gardiner, möbler, fönster, väggar, tak, badrum, kök. Ujuj, lyckades inte somna i natt/imorse förrens 05;30 för att jag tänkte på hus. Tillslut så insåg jag att om jag ska kunna sova så måste jag tänka på nått annat, så då började jag tänka på att jag måste beställa tid för Moj för kastrering. Sen sov jag haha.
Kräftskivan igår vart bra, alla verkade nöjda och belåtna så jag är nöjd!
Fast Annichen och Joakim var lite väl trötta så jag tyckte nästan lite synd om dom haha. :)
Gjorde Pannacotta till efterätt bara för fira att Annichen har fått jobb! :)

Idag är det en slapp dag, har legat  sängen större delen av dagen, jag Elof och Moj och Boss under sängen, lyssnat på ljudbok och bara tagit det lungt. S har mest tittat på Wrestling och STCC på tv.

Imorgon så ska vi skriva på papper för huset! :)

Nuuu jävlar händer de grejjer!!

PÅ MÅNDAG! DÅ SKER DET! VI SKRIVER PAPPERNA FÖR ATT TA ÖVER HUUUUUSEEEEEEEEET!!!!!! =)

Oooh happy daaays!

Oooh happpy daaaaays! Finns en massa bra med denna vecka så vi radar vell upp dom:
Säljaren har godkänt vårat bud, 940 landade det på. så nu är det bara papper som ska skrivas som kommer bli nästa vecka! =) =) =) =) =) Även så har världens bästa Annichen fått jobb!
Åter igen besiktningen som gick bra..! =) Att det är en bra vecka är bra! =)

Så nu kanske alla mina drömmar går i lås! =)
 

Besiktningen!

Nu är huset besiktat, och det känns så jäääkla härligt att det är ur världen! Jag va så förbannat nervös innan så jag var vaken hela jävla natten, lyckades fanimej inte somna för att jag var så nervös!

Det var inga större fel på huset, ända som var akut var att vi måste hänga upp stuprännorna. Och sånt som behövs göras inom några år är att göra om badrummet som har en livslängd på 20 år och de är 17 år sedan dom byggde om. Och taket skulle behövas läggas nytt inom några år. Inte heller nån panik med det då. Men två kostsamma saker. Sedan var de inte så mycket mer fel på huset, lite små fix som att byta ut några fönster hakar, sätta lister på några rum på övervåningen, måla om panelen på södersidan och lite annat smått och gott.
Men jag är kär, jag är så förbannat kär i det där stora huset.

Det snyggaste med huset är att dom har bevarat t.ex. dörrar, väggar, golv, tak i nästan alla rum som är från 1905. Det är så sjuuuuuukt snyggt.
Så nu ska vi lägga ett nytt bud, se om hon godtar det. Hon vill flytta omgående, och vi vill väll flytta in omgående med så. Men joxxet är att man har 3 månaders uppsägningstid på lägenheten. Men det fixar sej nog, förhoppningsvis finns det någon liten själ som vill flytta in tidigare än dom där tre månaderna.
Annars så skulle hussäljaren kompensera oss med att lämna kvar en årsförbrukning med ved om vi hamnar på dubbla hyror. :)

Så nu om det blir så att vi köper det där stora huset med alla dessa rum så är ni människor från norrbotten som läser välkommen ner om ni vill semestra i jämtland, med ungar och hundar och gubbar haha, vi skulle som sagt ha plats med en till familj i huset isådana fall haha! :)

Här har vi huset! :


9 år!

Idag så är det 9 år sedan jag och S vart tillsammans! Tider går förbannat fort måste jag medge! :)
Och imorgon är det TIIIIIISDAG! =)
Nervös som satan man de ska bli kul! :)

Drömmer mej bort!

Ja, ´nu kan jag berätta liiite mer info om huset som kärleken kom tillbaka till. Men bara lite info. ;)
Vi ska vara med på en  överlåtelsebesiktning den 9/8. Och efter det så får vi bestämma oss utifall vi vill köpa, till vilket pris och en massa sånt där.
Så dagarna och nätterna nu spenderas med att drömma sej bort, tänk om man får köpa huset, tänk om tänk om täänk om,  men samtidigt är jag svin-nervös.
Drömmer om hur det skulle vara att leva i ett hus, hur man kan pyssla på med sin egen gård, så sina egna pärer, morötter, sallad, gurka, tomat, dill, persilja, gräslök.. Hur man får skotta snö på vintern, bära in ved för att hålla värmen ordentligt, klyva veden, hur man måste ta buss till jobbet dom dagar man börjar 12, klippa gräs på sommarn. Jag har längtat efter den dagen länge, slippa bo som en liten hamster i en lägenhet, inte kunna göra ett piss,  och det känns som om den dagen inte är allt för långt borta men jag ska inte hoppas allt för mycket. Men drömma får man. :)

Det jag är nervös över är hur det kommer gå, klarar man ekonomin? Kommer man hamna på lyxfällan bara för att man köper ett hus?
Stige tycker jag överdriver haha. Och det gör jag nog, för vi har räknat på ungefär hur mycket de skulle kosta oss, det kommer bli liite dyrare men inte mycket och med våra löner tillsammans så borde vi klara det hela galant. Man får lära in sej på att bestämma mat i förväg, storhandla ännu bättre, äta det man har planerat.

Haha jag har tilloch med tänkt på "tänk om man skulle skaffa höns, va mysigt att ha små höns som pickar omkring på gårn!" haha. :)  Eller att bygga en mysig veranda där kvälls solen landar.
Vi for förbi huset förut idag, drömmar drömmar drömmar.
Jag hoppas, håller alla tummar och tår på att det inte är nått större fel på huset, att det blir vårat.
Men tänk va mycket möbler man komma måsta skaffa, det är ju för fasen 163 kvadrat vi snackar om. Haha många som har frågat om vi har planerat att skaffa ett fotbollslag till ungar haha.

Nej nu ska jag sluta babbla och gosa med lille Moj (Evert)  för han försöker trycka upp sitt ansikte i min näsa just nu! God Natt! :)

RSS 2.0