Nå e de better men int e de bra!

Alltså ibland blir jag så less och irriterad så jag vill bara bli en sköldpadda och dra tillbaka huvudet och komma fram när allt ser lite ljusare ut.. Man får aldrig någon klarhet i något känns det som, känner mej väldigt negativ just för tillfället.  Och det mesta har vell med jobbet att göra just nu, att man inte vet hur nästa månad ser ut, kommer jag ha någon inkomst eller inte? Varför fick inte jag någon av tjänsterna? Är jag inte bra nog? Eller är jag bara lämplig som vikarie? Kommer jag bli bokad nu när jag ligger bokningsbar så jag får en inkomst i maj?
Jag blir så less. Nyss pratat med chefen. Och jag ser ingen klarhet i nått. Har iaf tackat ja till att jobba natten i sommar, OM jag inte hittar ett annat jobb som kan ge mej en tjänst eller ett längre vikariat.
Borde igentligen sova nu, inte för att ja ska jobba i natt eller så men jag har inte sovit nått i natt just men jag har ingen ro i kroppen för att sova..
Jag hoppas allt löser sej och att jag kommer ur min negativa spiral som jag är i just nu. Och att jag blir kvitt denna förskyldning, för den är då inge rolig att vandra omkring med.


Liten uppdate! :)

Haha nu blev det så där igen när det tog lång tid mellan att skriva nått. Men jag har haft fullt upp så det gapar och skriker om det.

I helgen så fyllde Stige hela 32 år!! Jag gjorde smörgåstårta, och den har aldrig blivit så bra som den blev i år. Förbannat god och helt perfekt!
Så det har ju självklart inneburit en massa besök och firande.

Igår fick vi besök av svärmor och svärfar. Sen på kvällen var vi hos svägerskan på middag.
Och idag så fick vi besök först av Annichen, Joakim och Samuel. Lite senare så kom Cillan, Julle och Dollan.
Så Boss fick träffa sin brutta. Han va så duktig, han brukar annars bli så glad när han ser henne att han pinkar lite på golvet av all hetts och lycka. Men idag höll han sej lugn på den fronten och försökte inte heller krypa ur skinnet för att hon va här! Så jag är stolt!
Han har inte pinkat ner sej på hela helgen när det kommit folk. Han blir så jäkla glad när de kommer nån så de brukar skvätta om han haha!
Han har helt enkelt hållit sej lugnare, varit uppåt och ska hälsa från början men efter en stund lugnat ner sej efter man hänvisat honom till att lägga sej ner och koppla av!
Så jag är nöjd och stolt matte! =)

Skallebank på hög nivå.

Ja, nu var det längesedan det skrevs nått här så det är vell dax för de nu.
Vad har hänt sedan sist?
- Jag har fått yttligare förläng på min rad som jag går på, fast inte på heltid utan på hälften så jag har iaf 7 nätter i april som jag får jobba, och det bästa av allt, jag får månadslön på dom så jag slipper vara utan lön i april.

- Jag har jobbat på som vanligt, fast i helgen så har jag mått konstigt, varit trött, frusen, ont i huvudet, orkeslös. Jobbade fredag och lördag natt, sen på söndag morgon så kände jag att jag inte pallade med att jobba söndag natt så jag sjukskrev mej.
Så gårdagen spenderade jag med att ha ont i huvudet, som inte ens alvedon bet på. Hjälpte inte med att sova, äta eller dricka vatten. Sjukt jobbigt. Så det känns som om man väntar på att nått ska bryta ut i kroppen, influ?
Så nu, tidiga morgon vaknade jag vid 04:10, världens jävla huvudvärk och ingen alvedon hemma eller nått annat i den formen, och hungrig nått så förbannat. Så jag klev upp, drack en massa vatten sen tog jag och gjorde varma mackor lagomt tills S klev upp så han fick frulle.

- Varit väldigt osocial, inte lämnat hemmet för att hälsa på nån på jätte länge. Trist. Och ingen som har hälsat på heller för den delen. Så jag har jobbat, ätit, sovit ungefär.

- Boss har börjat med att få ett nytt foder, och jag märker redan reslutat. Han har gått på Ekenuba, men jag tycker han började bajsa för ofta och lite åt gången. Testade med en svält dag för några veckor sedan för att se om han kom igång i gen med att bajsa normal mycket. Men de gjorde han dessvärre inte.
Han har ju alltid varit fin i pälsen och bra hull så de har ju inte varit nå problem.
Men nu har vi köpt hem Standart, via foderbilen. Började med att blanda i lite i fredags kväll så han ska få vänja sej vid det istället, och jag tycker redan man märker skillnad på han under dom få prommenaderna jag lyckats förlja med på under helgen. Han bajsar inte små högar längre, och nu bajsar han bara en gång per prommenad och inte 2-4 gånger. Så de ska bli kul att se resultatet när man börjat gå över helt på standart och se hur de fungerar. Tyckte även igår att han var ännumer glansig i pälsen. Eller så inbillar jag mej haha. Det har ju som sagt bara gått 4 dagar.

Det är vell det mest intressanta som har hänt på slutet. Inte så mycket alls med andra ord.
Men nu ska jag se om jag kan somna om en stund till, så man vaknar lagomt till affärn öppnar så jag kan köpa alvedon och snus.

Helg är kul.

Jag gillar helger, iaf lediga helger..
Denna helg har jag hunnit med att vara på marknaden, köpte en sele och en gris åt Boss.
Lite brända mandlar. Sen efter det for vi och köpte en tårta och tulpaner och drog iväg till Bispgården för att fira pappa som fyller år på måndag.
Sen åt vi även middag där sen for vi hem igen. Idag så tar vi det lungt, än så länge.. :)
Små kikar lite på skidor, Boss busar med sin gris, han är överlycklig. :) Hans förra gris som han fick på sin första julafton gick sönder i sommaras så nu var det dax för en ny och fin, och den fick namnet Egon!

Imorgon kliver jag på och startar 5 nätters veckan igen..

Hundmöten som irriterar..

Ibland så blir jag förbannat irriterad på människor som har noll respekt när man säger ifrån att man inte vill att hundarna ska mötas, iaf inte förrens min hund är lugn så han inte kombinerar "jag kan dra, pipa, skälla och det innebär att jag blir framsläppt till andra hundar".
Var nyss ute på promenad, vi han bara kliva utanför dörren så ser Boss en annan hund från trappen. Det ser ut som om mannen och hunden är på väg därifrån.
Så vi går en bit men han lugnar inte ner sej så då försöker jag få Boss att fokusera på mej genom att sitta ner och lugna ner sej med ryggen vänd åt gubben med hunden. Men Boss blir verkligen inte lugn, och helt plötsligt när jag vänder mej om så står gubben med hunden där 1 meter bakanför oss. Inte så jäkla konstigt att Boss inte vart nå lugnare då heller.

Så hör jag hur gubben säger (som dels låter och ser lite lätt utveckligtsstörd ut) :
Låt dom hälsa så dom blir lugna nu (med lite lätt läspande och så där speciellt som utveckligsstörda låter).
Jag svarar tillbaka med att jag måste få min hund lugn först innan han får hälsa på hans hund.
Boss är väldigt ivirg, dels för att det står en hund bakanför och dels för att Stige gick iväg med soporna så länge. Men tillslut så lugnar han ner sej lite granna iaf så han får hälsa.
Så då fortsätter mannen med att säga "Fia är så snäll, hon brukar hälsa på rottweilar men hon bits aldrig"
Näähääe svarar jag och kollar in den andra hunden och Boss medans dom hälsar på varandra.
Så frågar jag var det är för ras på Fia, man kunde se att det var terrier i hunden, och det gissade jag rätt på, det var amstaff och risen i den. Byggd som en amstaff med päls som en risen, den såg verkligen jätte konstig ut.
Så fortsätter gubben prata "Jaaa när vi fick Fia var hon rund som en ballong för dom förra matade henne med köttbullar vid matbordet, men nu är hon inte lika tjock längre".
Boss tappade intresset för hunden makalöst fort, han vart mer intresserad vart husse tog vägen. Han tilloch med pinkade tre gånger under den där stunden vi stod där och kikade omkring lite.
Sen så säger jag att jag måste gå nu, och börjar traska iväg och så hör man hur gubben säger "Fiiia nu ha du fått en ny kompis att leka med".

Det gick ju precis inte att säga ifrån på ett vis till han som till en "normal" människa, när man hörde han och hur han såg ut. Det var lite downsyndrom liknande över han men ändå inte.
Jag kan nöja mej med att han fick Boss någorlunda lugn innan han fick hälsa, helt ko-lugn var han ju inte men så pass lugn som det gick att få honom under den där situvationen..

Sen fortsatte vi vår intressanta prommenad mot torvalla centrum där det var världens polispådrag, tre polisbilar var av en piketbuss, och typ 15-20 ungdommar som gapa och skrek. Verkade som om polisen letade efter någon, för det for omkring polisbilar lite här och där och lite överallt.


Lat-dag!

Idag har jag minsann en egendomlig latdag. Boss är med S på jobbet och jag och Elof har en dag för oss själva.
Och det är minsann inte helt tokigt det heller. Ganska skönt att ha en dag när man inte har ett ända måste, bara ligga och ta det lungt. Och det är en bra dag för att ha en egen dag, för jag har noll ork till nått, har varit mega snorig i två dagar nu så jag försöker mest bara kurera mej genom att just ta de lungt. Och det har faktiskt blivit lite bättre. Vaknade vid 12 idag, kändes som om någon hade slagit nå hårt i skallen på mej ungefär.

Gissar på att Boss håller på att gräver och stökar på i hundgårn för fulla muggar haha. Så han har nog säkert kul! :)

Själv så inväntar jag att tvättmaskinen ska åg klart så jag får hänga upp tvätten och sätta på en ny maskin, det är vell min kraftansträngning för dagen haha.

Nää lite kaffe och en snus på det här kanske?

Hittade lite gamla bilder och nya.

Och jag börjar vell med dom gamla, och alla är klickbara! :)


Boss och Hugo ligger och kramas!


Mina blommor som jag fick när jag gick ut som uska.


Tårtan jag fick när jag gick ut som uska, som även vart min och Annichens fyllemat haha..!


Elof som gör nått konstigt med nosen, rolig ser han ut iaf! Haha!


Och här kommer det lite nya bilder!

   
Så här såg köket ut innan kakeldekorerna kom upp.

  
Och så här blev resultatet, jag är hel nöjd, det känns som ett helt annat kök!
Sen är det ju ett stort plus att det går lätt att ta bort med hjälp av en hårtork! :)

   
Boss njuter av fulla drag av vårsolen på balkongen tillsammans med sin älskade gris Bertil!


Så här ynklig ser man ut när man har varit elak med katten!

 
Elof njuter efter att Boss har fått lite skäll och övermannar balkongen!


Boss råkade komma lite nära kameran! :)


Så där, nu hittade jag inga mer roliga bilder på kameran..
Eller joooo, en liten till på min andra hälft kan jag bjussa på.


Hahaha notera hur oklippt och långhårig han är och hur jävla lurvia pollisonger han har!
Hahahahaha!
Gammal bild sen i höstas, och på bilden tänker han kasta potatismos på mej.
Undra varför?


Så här ser han ut nu för tiden, lite bättre klippt ;D
Och ser inte ut som, ja gud vet vad!


Jojemen

Nu ha jag internet igen. Ringde supporten och hä vart fixar på en minut. Sen när jag ändå pratade med herren i andra sidan luren så tog jag och sänkte räkningarna ytterligare med att skaffa bredbandstelefoni. Så istället för att betala 150:- i fasta avgifter så blev det 50 kr. Så det är ju inte helt fel det heller :)

Håller på att tvätta ikapp all tvätt vi har hemma. Tagit tag i sånt som legat längst ner i tvättkorgen som jag inte haft ork till att tvätta för jag inte har behov av att använda de så som filtar och dukar.
Ska slänga in bild på köket sen så ni får se hur fint det blev. :)


en massa saker gjorde

Idagens läge så är internet ett måste på nått vis. Men jag måste medge att det är ganska skönt att slippa det med haha. Iofs så har jag ju internet på telefonen men det är ju ändå inte samma sak. Som igår så städade jag köket och hallen, tvättade en massa kläder, satte kakel dekorer på kaklet i köket så nu är det scackrutigt. Idag har jag varit på stan med Diana och fikat. Och ska snart till och fortsätta städandet. Haha man får en massa tid till städande istället, annars hamnar jag framför datorn istället när jag ska städa. Och oftast är det framför spotify för att man "måste" ändra spellistan femtioelva gånger innan man är nöjd. Så städandet flyter inte på då haha. Men nu har man ingen sån bortförklaring.. Men det jag saknar mest med internet är att kunna läsa lokala tidningarna. Dom ser helkonstiga ut när man kollar via telefonen. Nej nu jäklar ska jag och snabelfararn ta en sväng om. =)

RSS 2.0