Ohh ohhhh ohhh

Oh! Jag fick en kommentar, detta firas med ett nytt inlägg haha! :)
Keep it kömming, så kommer inläggen därefter ! :D

Idag är det valborg, mister kungens födelsedag, tänk den gubben blir pensionär. Undra om de fungerar som för alla andra att man kan fortsätta "jobba" till 67, sen är de stop och belägg?
Bra fundering!  Någon som har ett svar?

Ja, denna dag i ära så har jag jobbat natten, kommit hem, sovit, vaknar efter 4 timmars sömn, ätit en räkmacka med påtok för lite majonäs, skämmes tammefan Tages, skämmes, kokat kaffe, varit på kattutställningen och firat Annichen med en tårtbit där det stod Annichen 25 år. Tog med mej min Ahlgrens termos, mjölk och paket och firade henne i all stress! Tittade runt på lite kisse katter. Perser och Exotic är fortfarande dom mest fulaste katterna i världen och burarna ser värre ut än vad 60 åriga - pudel kärringarna gör/pysslar med på hundutställningarna.
Men istället så finns det så många fina katter att titta på! Stjöde även Storsjökatten med att inhandla 6 lotter, vann på en. Så nu kan jag gå på skidskytte. :)
Nog för att jag kunde välja de som "julklapp" från kommun men hä sket jag i. Höll tummarna för att jag skulle vinna nått fint åt Evert, men de sket sej. Stige hade inge tur, jag som hoppades på honom.. Så de va sista gången han fick dra 6 lotter helt själv.


Har pimpat min balkong, men jag skulle behövt en stylist.. Jag har ingen fantasi, eller så sitter det i pengarna haha. Men ett bord och en vaxduk har jag iaf, så nu kan jag sitta där ute i sommar och njuta lite i pensionärsbastun!

Vad händer ikväll då?
Inte ett jota som det verkar. Folk är helt enkelt okontaktbara verkar det som. Så man blir vell hemma ser det ut som nu. Men allt kan ju ändras eftersom.
Annars får vell jag och Boss sätta oss på en gräsplätt och titta på raketerna som smället. Boss tycker dom är väldans intressant för dom både låter och blinkar och lyser på samma gång. Det är skönt med en hund som inte är skotträdd.
När Tjabo levde så var det ju ett rent helvete varje nyår och valborg. Han skakade som ett asplöv från morgon till kväll, det var som man knappt vågade sej ut med honom utan att han skulle få hjärtsnurpen ´och dö så for det small till.. Det är synd om dom skott rädda vovvarna här ute i vida världen.

Satt och läste nått häromdagen om schäfrar, som är mycket läsvärt! Mycket text men en klok man som har hjärnan och hjärtat på rätt plats som har skrivit det där!
http://www.hedeforsen.se/?p=8677 

Äh, ha en trevlig valborg nu gott folk!

Jaa de blir långt mellan inläggen.

Men det beror vell mest på att jag har jobbat som en jävla idiot ungefär.
Sen så känns det ganska meningslöst att skriva när ingen kommenterar, men ja har vell inte så mycket att skirva som kanske är värt att kommentera heller för den delen haha!

Skitsamma, våren har kommit hit, och den är här för att stanna. Jag kan inte ens sova ordentligt efter jag jobbat natt för när jag slåg upp ögonen så ser man hur solen strålar utanför persienen (stavning?). Och då är det banne mej helt omöjligt att sova.
Man känner verkligen vilken energi-kick man får av sol, värme och fågelkvitter. Jag har återfått min energi efter vinter-dvalan! Och det är så skönt. För i vinter har jag verkligen inte orkat med något alls. Jag har bara jobbat, jobbat jobbat. Boss har inte fått göra nått vettigt under i stort sett hela vintern känns det som..
Men nu har vi vaknat upp igen och återfått energi.
Så nu senast ikväll så va vi ute nästan en timme och busade, körde lite lydnad, och fick exemplarisk störning i form av en grupp människor och 5 hundar. Han brydde sej inte ett jota, tittade på dom några gånger men visade ingen tendens på att han ville vara med dom istället för mej och S. :)
Min lilla plutt!


Ja och det har ju gått över ett år sedan  min blåögda, fina prins Tjabo fick lämna jordelivet. Den 10:e April var det ett år sedan.. Jobbade den dagen nu i år så jag hade tankarna på annat håll, tittade på klockan vid 14-tiden och insåg att just den tiden för ett år sedan kramade och pussade jag honom för sista gången. Men jag fick lov att ta ett djupt andetag och fokusera på jobbet. Tårarna var inte allt för långt borta om man säger så..

Ja, Evert han växer så de knakar! Och gud vad ja längtar!

Nytt foder.

Ja, nu har Boss gått över helt på Standart! Och både han och jag gillart!
Han har slutat klia sej hela tiden som han gjorde förut när han åt Eukanuba. Hans bajs ser bättre ut, men det är fortfarande "småhögar" men hans bajs är fastare. Han bajsar väldigt lite åt gången och fler gånger. Men han kanske bara är sånn? Pälsen har blivit jätte blank och fin, hullet är bra. Allt är finfint! :)


Evert?

Idag har jag tingat en liten lurvig kattunge. En liten kille som vi ska hämta i juni!
Meen jag har ingen aning om vad han ska heta. Just nu har jag snöat in på namnet "Evert". Det ska vara ett namn som passar ihop med Elof. Elof och Evert.. De passar vell?

Här är de lilla underverket med vita öron-tippar! :)
Ser han ut som en Evert?




RSS 2.0