Just nu..

Är jag utan internet så det kommer dröja lite innan jag låser bloggen, men det blir vell förhoppningsvis till veckan :-) Men nu ska jag sova.

Funderar på att låsa bloggen.

Pga att det är mysko människor som kommenterar på engelska, gissar på att det är nått virus av nått slag som dom vill att man ska klicka sej in på..
Och det kommer lite då och då på inlägg som är från år 08-09 typ..

Så nu till frågan, vilka läser min blogg som vill ha lösen?
Kommentera och skriv mailadressen.

Kommer nog låsa den till veckan.

I natt i natt är det du eller jag?

Ligger här på soffan, klockan plinar just nu 02:22, två nätters ledighet har jag haft, och håller nu på att vända på dygnet igen för att man ska kliva på och jobba hela långa helgen.
Och på måndag så kliver jag på 9 nättersledigheten istället, det är mycket roligare de =)
Har inte hänt så mycket intressanta ting på slutet. Kylan har kommit tillbaka krypande, men inte lika kallt som det verkar vara norr över. Vi håller oss iaf på 15-26 minus, hellre de än 33. Man får veta mycket på Facebook minsann haha. Gradantal överallt ungefär, allt från Kiruna till Skåne.
Idag, eller igår blir det ju om man ska vara riktigt riktig, så fick jag vårkänslor.
Inga vårkänslor av kärlek precis men, vårkänslor av städ. Jag ser hur solen strålar in, hår, damm, kattsand yr omkring på golvet, skåpluckorna i köket är skitiga, badrummet är i stort behov av att städas.
Sagt och gjort, började städa badrummet ordentligt, rengöra spegeln, avlopp, väggar, toa, handfat.
Och sen fortsatte vårkänslorna in i köket och tog och torkade skåpluckorna.
Golvet uteblev helt, så de får vell ligga kvar hår, damm och kattsand tills vidare.
Sen var vi och hämtade ut all snus, så nu klarar man sej i några veckor till.
Fick två gratis dosor med Onico, men dom smakar skit så S ska skänka dom till nån stackars sate på hans jobb. Fick nämligen en i julklapp av Pelle och det lukar och smakar REDBULL och jag håller på å hurves så fort ja känner den jävla lukten av energidryck. Fy fan!
Och även fick jag en finfin isskrapa som det stod Onico på, skulle ha stått ETTAN istället enligt mej men men, man kan vell inte få allt. Såg dessutom att dom hade börjat sälja Ettan grejer, så som tersmos, mössa och fickplunta på http://snusbolaget.se , ville ha alla tre men de får bli nån annan gång om grejjerna finns kvar.
Håller just nu på att föräta mej på Ahlgrens Bilar, för jag ska samla ihop till en kaffemugg och en termos haha.

Joo en kul sak har hänt på slutet, i söndags var jag och Annichen till Bollnäs fram och tillbaka. Haha det är vell de mesta händelserika jag har gjort dom senaste dagarna. Och där hämtade vi ett badkar för dvärgar, eller som de s fint heter "sittbadkar". Nån dag ska S få lägga sej där så ska jag knäppa ett kort på han bara för skojs skull, han är ju ändå 197 cm så e borde ju se kul ut i ett badkar på 130 cm.

Har friserat Bobbens hår dessutom, för klanten kissar på sej själv så jag fick lov att frisera han under magen så han inte lyckas med det. Han är ju så jäkla långhårig haha. Men det växer snart ut igen!

Nej nej, nu ids ja inte skriva mer.
Tjoho på er!

Lite att göra

Så nått jag har hakat upp mej på är programmet Halv åtta hos mej, iaf denna vecka när det är parkvällar.
Det är en kvinna med där, som är svarthårig och från ungern eller vart det nu än är, som är gravid, men fortfarande så pimplar hon vin, champange och gud vet vad. Inte fasen skulle jag dricka alkohol om ja va på smällen. Jag tycker det är sjukt.

HELL YEAH!!!!

Vattnet är drickbart igen!!!!!!!! =) =) =)
Inget mer vattenkokande!!!!!!!!! =) =) =)
Dra åt helvete jävla cryptosporidium!!! =)

http://op.se/ostersund/1.2767847-vattnet-drickbart-i-ostersund

Har vi fått besök??

Jag är fundersam, om vi har fått oväntat besök i form av nått katten kan se men inte vi andra förutom på lampor och hur han reagerar...
I några nätter nu så har jag inte kunnat somna förrens vid 4-5 på morgonen.
En lampa i tv-rummet tänds av sej själv lite titt som tätt.
Den har en sån där timer som aktiveras själv när den ska tändas och släckas. Men det funkar inte som det ska så när jag går och lägger mej så släcker jag den som vanligt. Och då fungerar inte timern längre, knappen på lampan måste vara på tänd för att timern ska gå i gång.

Så nu senast i natt vid 03:45 så satt Elof (katten) och stirrade i taket, han följde något som for omkring där uppe. Han såg verkligen förbannad ut när han satt där och stirrade fram och tillbaka, hit och dit i taket. Jag tände lampan för att kolla om de va en fluga eller nått, men det var inte nått där.. Satt och kikade en stund på Elof och taket, han fortsatte stirra på "något" och följde de slaviskt med blicken. Jag gav upp och släckte lampan och tänkte att han hade fått nån fix idé på nått. 03:57 så tändes lampan uti i tvrummet, Elof sprang ut från sovrummet, blicken fäst i taket och ut i tvrummet. Jag klev upp och släckte lampan och gick och la mej igen..
Det tog ett tag innan Elof kom och lade sej igen.. Han har fått en vana dom senaste veckorna att han ska ligga ovan på mej på nätterna och sova. Puttar jag bort han så kommer han tillbaka och lägger sej igen och där ligger han.
Så jag funderar på om vi har fått nått hemligt besök av nått bara han reagerar på. Boss ligger ju och sover så han märker tydligen inte nått. Men Elof han har gjort så där nu i några nätter att han följer något med blicken i taket.
Det ända jag tänker på är Exorsisten haha när den där tjejen klättrar omkring uppe i taket och är sjövild.
Kanske en sån jag har fått? =)

Märkligt är det iaf, det är nått han reagerar på men jag känner inte av nått alls att "någon" eller "något" är och hälsar på oss i taket. Det hände även i natten mot måndag, att han följde nått i taket men jag såg ingenting. 
Skulle vara spännade och veta vad det är han ser som är så intressant men samtidigt otäckt för han viker öronen lite bakåt och ser redigt förbannad ut.

Vad tror ni? Är det Algot som har kommit tillbaka till mej efter 5 år?
Haha kanske ingen som minns Algot men han flyttade ju in i min spegel i Piteå efter vi hade spelat anden i glaset, jag, Linda och Jennifer när alla hundar sprang omkring och vägrade gå in i köket själv efter den "spel aftonen".
Så Algot kanske saknade mej och flyttade efter oss och bosatte sej i mitt tak istället haha.

Däääär satt den!

Oron är över för denna gång, i 1½ månad till iallefall!
Jag hade min sista arbetsdag på mitt vik i söndags (men jag tog ut mina semester dagar under den helgen), har haft huvudvärk och oro över hur allt ska bli, om man kommer bli bokad mycket eller inte. Försökte nå min chef hela fredagen för dom skulle ha ett möte på torsdagen om hur allt skulle bli men fick inget svar. Sen i måndags ringde jag igen, då var det ett svarsmeddelande om att hon var sjukskriven i en månad. Skiiiit tänkte jag, då får man vell fortsätta leva i oviss het och hoppar på att bli bokad massor och att min andra hälft ställer upp och jobbar övertid så mycket det bara går för att vi ska klara av mars.
Men sen när jag står där och utför mina kock-talanger till middagen, som i övrigt vart SVIN GOD, så fick jag ett underbart samtal från en person som vikarierade som chef medans min chef var borta och berättade att jag får fortsätta gå på min rad i 1½ månad till....!!!! Lyckan var total, jag firade med att dricka en kall öl och ett glädje jubel och en liten glädje dans haha.

Så imorgon kväll går jag på igen..! :)

Annars då?
Jo dagarna har varit kalla, blåsiga och snöiga. Inget roligt prommenad/träningsväder alls så jag och Boss ha legat på latsidan totalt och bara tagit prommenader med koppelträning och fotgående. Så nått mer har det inte fått blivit. Istället en massa goooos i soffan haha :)
Imorse när Stige skulle på jobbet så när han vaknade så låg Boss under mitt täcker vid benen. Han frös lite han med kanske :) Sen när jag vaknade senare vid 11 så låg han under täcket igen fast då låg vi rygg mot rygg.
Mys gubben min! :)


Snöyra...

Det snöar, idag igen. Och det är inte lite heller för den delen, det vräker ner och blåser så inåt helvete. Så när man är ute och prommenerar med Boss så kan man knappt öppna ögonen får åt vilket håll man än går så är det i motvind. Skit väder..
Jag som beställde strålande sol och takdropp idag.

Nu har jag jobbat min sista tur på vikariatet iaf. Tog semster nu under helgen. Så nu väntar jag på att få höra om hon jag gått för kommer arbetsträna eller gå på hälften av procenten så jag får veta hur jag får jobba..
Håller tummarna för det bästa..

Igår var vi på lötbacken och fick efterrätt, äppelpaaaj! :)
Och titta på kattungarna som nu har öppnat ögonen, och så förbannat söta dom är alltså. Små pluttarna! :)


Blocket-hundar..

Lite att göra innan man far och jobbar så här så jag bloggar lite till..

Har suttit och studerat blocket-annonser på olika hundar..
Det är otroligt många som skriver "Säljes hälst till någon som bor på landet så han/hon får springa fritt".
Varför är det ett önskemål? Hade jag satt ut en annons på en hund så hade jag hellre skrivit "Säljes hälst till någon som aktiverar och stimulerar hunden mentalt och fysiskt".
Det är vell bra nog mycket viktigare än att dom ska få springa fritt på en gräsmatta och tro att livet räcker till med det?
Jag retar upp mej lite på blocket annonseringarna.. Undra hur många som egentligen skriver sanningen om det dom ska sälja.. Alla hundar är ju otroligt snälla, barnvänliga, älskar katter, älskar alla hundar..
Varför sälja om det inte är till minsta problem. Oftast så står det om förändrade familje-förhållanden eller allergi. Och någon sällsynt gång kan det stå att "jag har inte tiden som behövs för denna hund"..

Nog pladdrat om det, jag fortsätter fundera vidare haha.

Och just ja - pipen funkar fint på Boss. Han reagerar på den, har ej hunit testa på någon annan hund, men däremot lekande barn som är så förbannat skoj och Boss vill hellre vara med där än med mej.. :)
Men med pipen är jag mycket roligare! :)

Snacka om att förstöra en hel helg..

Jag hade fått en bokning från freetime. Jag hoppades att jag skulle få hela helgen, men istället bokar dom in mej på fredagen och en annan person på lördag och söndag. Snacka om att förstöra en hel helg...
Aja nog om det.

Min 9 nätters ledighet är nu mera slut. Jag börjar jobba ikväll igen, det känns fint. Samtidigt liite jobbigt haha. Man har ju vart därifrån i hela 9 nätter, och nu ska man kasta sej in tillbaka i verkligheten. Men de går nog fint, ska fara lite tidigare så jag hinner läsa ikapp allt och ta igen allt man missat för man missar otroligt mycket på 9 dagar.

Haft världens energi sedan jag vaknade, jag har tvättat, diskat, lagat mat, plockat undan lite. Lägenheten är ibehov av städning men det får hinnas någon annan dag. För nyss satte jag mej i soffan och då vart jag lite lat minsann. Så jag fortsätter med det en stund till.. :)


RSS 2.0